Ζαλαώρας: «Αδίκως με κατηγορούν»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-17, 14:43:34
Ζαλαώρας: «Αδίκως με κατηγορούν»

Θέμα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Νίκης έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μερίδα οπαδών της ομάδας ζητά την αποχώρησή του, κατηγορώντας τον ότι στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ανήκε στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε άσχημη χειρονομία εναντίον των φίλων της Νίκης. Ο ίδιος έκανε παρέμβαση στον Blue Heart 105.1 και αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας (απομαγνητοφώνηση: Taxydromos.gr):

«Εχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι για το άτομό μου από κάποια παιδιά από την ομάδα, συνδεσμίτες ή μη. Θέλω να δηλώσω και το λέω υπεύθυνα, για να το ακούσει όλος ο λαός της Νίκης, ότι αυτά τα πράγματα, για τα οποία με κατηγορούν, δεν υφίστανται και δεν έχουν γίνει ποτέ. Με κατηγορούν ότι σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (σ.σ. όταν ο ίδιος ανήκε στους ερυθρολεύκους) εγώ γύρισα και έκανα χειρονομίες στους οπαδούς της Νίκης.

Παίξαμε τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν έχουν πει σε ποιο παιχνίδι έγινε αυτό. Δεν υπάρχει βίντεο. Είναι δέκα άτομα που λένε ότι το είδαν. Υπάρχουν κι άλλοι 110 που λένε ότι δεν το είδαν. Γιατί λοιπόν εγώ αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος 47 ετών, που ό,τι έχω κάνει στην καριέρα μου το οφείλω στη Νίκη, να περνάω αυτό το δικαστήριο; Ας μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο. Είναι κάτι που δεν το έχω κάνει. Αν το είχα κάνει, θα έβγαινα μπροστά και θα ζητούσα συγγνώμη δημόσια.

Σας ορκίζομαι δημόσια στη μάνα μου που έχει καρκίνο ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα και με έχουν βάλει ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή μου. Αυτό είναι πολύ άδικο που γίνεται. Δε θέλω να πω αν υποκινείται από κάποιον. Αυτό το ξέρει αυτός που το κάνει. Εγώ την αγαπάω τη Νίκη.

Αν είχε γίνει αυτό το πράγμα, δε θα είχε γίνει σούσουρο εκεί τη χρονιά; Δεν έγινε τίποτα τότε όμως και γίνεται μετά από τρία χρόνια. Δεν τα αξίζω αυτό που γίνεται. Εχω δώσει τα πάντα για τη Νίκη και όπου έχω βρεθεί μιλάω με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Δεν το παίζω «Νικάρας», αλλά αγαπάω την ομάδα και θεωρώ ότι δεν αξίζω αυτή τη συμπεριφορά».

 ΧΡ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=