Συλλυπητήρια ΠΑΕ Νίκη και Παλαιμάχων για τον Νίκο Κουτσιμάνη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-16, 16:08:22
Συλλυπητήρια ΠΑΕ Νίκη και Παλαιμάχων για τον Νίκο Κουτσιμάνη

Ο Νίκος Κουτσιμάνης, που αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΛ τη δεκαετία του ’80 στη Νίκη απεβίωσε, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας. Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που αναφέρει: "Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Κουτσιμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών. Ο Νίκος Κουτσιμάνης υπήρξε ποδοσφαιριστής της Νίκης, προερχόμενος από τη Λάρισα, από την οποία καταγόταν, και την ΑΕΛ, στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Επρόκειτο για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή και αδαμάντινο χαρακτήρα. Καλό ταξίδι Νίκο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου!"

Οι Παλαίμαχοι της Νίκης

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Νέα απώλεια στην οικογένεια των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης. Δυστυχώς χθες χάσαμε έναν άλλο αγαπημένο μας, τον Νίκο Κουτσιμάνη, σε ηλικία 58 χρόνων. Ο Νίκος τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθούσε να ξεπεράσει με γενναιότητα τα προβλήματα υγείας του και ενώ υπήρχαν πολλά σημάδια ελπίδας, δυστυχώς αναπάντεχα ήρθε το μοιραίο. Ο Σύνδεσμος τότε τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο και ενώ μερικώς είχε αναρρώσει, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, των Βετεράνων της Νίκης, και ομάδα ερασιτεχνών της Λάρισας, διοργάνωσαν αγώνα για την οικονομική του ενίσχυση. Παράλληλα τον τίμησαν για την ποδοσφαιρική του προσφορά τόσο στην Λάρισα , όσο και στον Βόλο. Στην περυσινή μας χοροεσπερίδα όπου τον τιμήσαμε, οι παρευρισκόμενοι είχαμε την τύχη να τον δούμε να έχει ξεπεράσει μερικώς το πρόβλημα υγείας του.

Ο Νίκος ήρθε από την ΑΕΛ στην Νίκη το 1985 και θα τον θυμόμαστε για το φιλότιμό του, τον πράο χαρακτήρα του και την ευγενή του συμπεριφορά. Νίκο, από όλους εμάς που είχαμε και την τύχη να σε γνωρίσουμε, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=