Νίκη Βόλου: Περιμένει τις ομαδικές προπονήσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-24, 16:09:26
Νίκη Βόλου: Περιμένει τις ομαδικές προπονήσεις

Η Νίκη Βόλου, που βλέπει με υπομονή την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με υπομονή και με πρόγραμμα τηλεπροπονήσεων η Νίκη Βολου βλέποντας τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, περιμένει τουλάχιστον την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις ώστε να καλυφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η απουσία των παικτών από το γήπεδο και να επανέλθει η αγωνιστική ετοιμότητα όταν θα ανάψει το πράσινο φως για επισήμους αγώνες…

Εδώ και 20 μέρες και στη Νίκη Βόλου, εξαιτίας των μέτρων, οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα ατομικών και τηλεπροπονήσεων το οποίο εφαρμόζεται πλέον από το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων» ώστε να κρατηθούν σε μία ικανοποιητική φυσική κατάσταση, από τη στιγμή που δεν επιτρέπονται ομαδικές προπονήσεις.

Πριν τη διακοπή ο προπονητής Στάικος Βεργέτης είχε φέρει την ομάδα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ρίχνοντας το βάρος στα καλύτερα τελειώματα των φάσεων αφού στα τελευταία πέντε φιλικά η ομάδα δεν είχε πετύχει γκολ …και στόχος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα, να βρει τη Νίκη έτοιμη για πρωτάθλημα…

Πάντως αρχικό ζητούμενο είναι οι ομαδικές προπονήσεις στο γήπεδο κι ενώ πλέον όλοι εκφράζουν την άποψη ότι μπορεί με αυστηρή τήρηση των όσων προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο να υπάρξει και αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα ΣΛ 2 και ΦΛ.

Η Ένωση της Σούπερ Λίγκας 2 και της FootballLeague έχοντας συμπαράσταση όλων των φορέων περιμένει το δίκαιο να αρθεί σε πρώτη φάση το απαγορευτικό με δέσμευση για την τήρηση ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την SL1… και περιμένει τις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Στη Νίκη φυσικά κλείνουν τα αυτιά τους σε «συντονισμένες» λεκτικές «επιθέσεις» άλλων ομάδων του Νότου αφού και ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου που αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει λόγω κορονοϊού στις μικρότερες κατηγορίες, τα… έβαλε με τη Νίκη Βόλου και τους χειρισμούς της το προηγούμενο διάστημα. Η θέση της Νίκης παραμένει πως ανέκαθεν έδινε «μάχες» και ανεξαρτήτως αν τις κέρδιζε, αισθανόταν υπερήφανη για την προσπάθειά της. Για τον λόγο αυτό κανείς στις τάξεις της ΠΑΕ δεν μετανιώνει για τον δικαστικό αγώνα που έδωσε, έστω κι αν οι αποφάσεις του Διαιτητικού δεν ήταν με το μέρος της… ενώ θα περιμένει να δει το πόσο έτοιμες για ξεκίνημα είναι οι άλλες ομάδες όχι μόνο αγωνιστικά!

Εξ αποστάσεως τα διαρκείας

Ακόμη και εξ αποστάσεως μπορούν οι φίλοι της ομάδας να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αυτή την περίοδο που η λειτουργία των γραφείων έχει ανασταλεί. Η διοίκηση των κυανόλευκων κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, και έτσι μπορούν να κάνουν κράτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξει κόσμος στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι έδρα η ζήτηση είναι αυξημένη και ιδιαίτερα από φίλους της ομάδας που πέρσι δεν είχαν διαρκείας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας, που είναι αυστηρά προσωπικά, για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και ο ΑΜΚΑ του, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές.

Οι κατηγορίες είναι: Blue: €50: Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).

Basic: €100: Αφορά σε όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ) κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Gold: €200 / VIP: €500: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Family: €120: Αφορά σε οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Οταν… ξεκινήσει

Οσον αφορά στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες και όταν ανάψει το πράσινο φως η Νίκη Βόλου, που τοποθετήθηκε στον Νότιο Όμιλο μετά από κλήρωση, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το Αιγάλεω. Το πρόγραμμα για τον Νότιο Όμιλο της Football League έχει ως εξής:

1η αγωνιστική 10η

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω

2η αγωνιστική 11η

Ρόδος-Νίκη Βόλου

3η αγωνιστική 12η

Νίκη Βόλου-Ιάλυσος

4η αγωνιστική 13η

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη

5η αγωνιστική 14η

Νίκη Βόλου-Σαντορίνη

6η αγωνιστική 15η

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

7η αγωνιστική 16η

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

8η αγωνιστική 17η

Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

9η αγωνιστική 18η

Νίκη Βόλου-Επισκοπή

Σημειώνεται πως μετά τους δύο γύρους σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη θα ακολουθήσουν playoffs για τις θέσεις 1-4 σε κάθε όμιλο ξεχωριστά με εντός και εκτός έδρας αγώνες playoffs σε έξι αγωνιστικές -διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο προβιβάζονται στην Super League 2. Αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν playout για τις θέσεις 5-10 με εντός και εκτός έδρας αγώνες σε δέκα αγωνιστικές, διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Καλφόπουλου, που έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Καλφόπουλου που έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για έναν πιστό φίλο της ομάδας μας, ο οποίος, καθ’ όλη την πορεία της ζωής του, ήταν δίπλα της, ιδιαιτέρως ενεργά. Καλό Παράδεισο Γιώργο»!

Τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Καλφόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Καλφόπουλου που έφυγε από τη ζωή. Ο Γιώργος Καλφόπουλος ένας γνήσιος Νικιώτης, μέλος του Ερασιτέχνη, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου της Νίκης. Καλό παράδεισο…».

Κοινωνικό πρόσωπο από Ο.Φ. Νίκης

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμη φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης προσφέροντας σε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη ακόμη και βασικών ειδών. Έτσι, τα μέλη της Λέσχης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά που θα μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης και την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου αναφέρονται τα εξής: «Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία χρονιά η Λέσχη Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου σε μία εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη. Ποδόσφαιρο για την ομάδα μας δεν υπάρχει αρκετό καιρό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Λέσχη του Ο.Φ. Νίκης Βόλου δεν έχουμε άλλες δραστηριότητες. Και πράγματι, κάποιες από αυτές είναι πολύ όμορφες.

Ανθρωποι αυτής της κοινωνίας είμαστε και κουβαλάμε όλα αυτά τα χρόνια πολλά κουσούρια, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται.

Μια τέτοια αξία είναι και η αλληλεγγύη, την περίοδο αυτή που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης. Δεν γνωρίζουμε πότε θα ξαναδούμε τα γήπεδα γεμάτα -αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς εμάς τους φιλάθλους- γνωρίζοντας ότι τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμη. Γνωρίζουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και αν είσαι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ας δείξουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας τις μέρες αυτές που για τους περισσότερους είναι γιορτινές, αλλά και σε άλλους πολύ δύσκολες. Εμείς είμαστε για να προσφέρουμε λίγα χαμόγελά σε παιδιά και σε οικογένειες, μη ξεχνώντας την καταγωγή των προσφύγων προγόνων μας.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και παιχνίδια στα γραφεία της Λέσχης του Ο.Φ. Νίκης, Μαιάνδρου 24 από τις 9 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα καθημερινώς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή και να ευχηθούμε σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλ. 6976206981».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=