Νέες εργασίες 150.000€ στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-30, 19:53:48
Νέες εργασίες 150.000€ στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»

Σε νέες εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ιστορικού γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς», έδρας της Νίκης Βόλου, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή σύμβασης προϋπολογισμού 154.240 ευρώ  για  αναγκαίες παρεμβάσεις που αφορούν σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής του γηπέδου και συγκεκριμένα:

-τη στεγανοποίηση των επιφανειών σκυροδέματος της κερκίδας επί της οδού Μαιάνδρου και των αντίστοιχων υπαρχόντων αρμών

-την αποκατάσταση φθορών στα αποδυτήρια

-τη δημιουργία καναλιού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων κατά μήκος των μεγάλων πλευρών του γηπέδου και συμπληρωματικές υποστηρικτικές εργασίες που αφορούν την κατασκευή νέου καναλιού αποχέτευσης ομβρίων, δημιουργία τοίχου αντιστήριξης γειτονικού κτιρίου και διαμόρφωση οδών πρόσβασης από και προς το έργο.

 «Αλλάζουμε την εικόνα του  ιστορικού γηπέδου της Νίκης Βόλου,  μετατρέποντας το σε ένα στολίδι που αξίζει και δικαιούται η Νέα Ιωνία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την ομάδα της Νίκης Βόλου, επενδύσαμε 329.000 ευρώ για την τοποθέτηση  χλοοτάπητα FIFA QUALITY PR, μεταλλικά κιγκλιδώματα,  εξωραϊσμό της πρόσοψης του γηπέδου επί της οδού Μαιάνδρου, συντήρηση της κερκίδας Θύρα 1, πλαστικά καθίσματα και  ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το φωτισμό του αγωνιστικού χώρου. Με νέο έργο  154.000 ευρώ βελτιώνουμε τα αποδυτήρια και συμπληρώνουμε τις παρεμβάσεις  μας για την ασφάλεια και υγιεινή του χώρου. Στηρίζουμε τον αθλητισμό στην πράξη και αποδίδουμε στη Νέα Ιωνία ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο, όπου αθλητές και πολίτες  μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=