Ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Χρ. Μπουκώρο για Νίκη και Ολυμπιακό

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-06, 14:55:43
Ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Χρ. Μπουκώρο για Νίκη και Ολυμπιακό

Με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και ταμία της ΕΠΟ Περικλή Λασκαράκη συναντήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών ποδοσφαίρου, συμφωνώντας πως το πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει να διεξαχθεί με 14 ομάδες και όχι με 13, όπως ακούγεται τελευταία. Η περίπτωση εξάλλου διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 13 ομάδες είναι κάτι που θα επιφέρει μεγάλη ζημία στη Νίκη Βόλου, η οποία φιλοδοξεί με την επικείμενη αποχώρηση του Ηρακλή να πάρει τη θέση του και να ανέβει κατηγορία.

Η διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος με 14 ομάδες είναι φυσικά προτιμότερη, σε αντίθεση με ό,τι έχει ακουστεί για πρωτάθλημα 13 ομάδων και με ρεπό κάθε Κυριακή για έναν σύλλογο. Ένα πρωτάθλημα πληρέστερο φυσικά και έχει μεγαλύτερα οφέλη για τις συμμετέχουσες ομάδες με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε συνεργασία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακόμη σε άλλη συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, προτάθηκε η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης από τους ερυθρόλευκους με μορφή χρησιδανείου και με εγγυητική ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, ενώ η κατάσταση του γηπέδου θα ελέγχεται κάθε τρίμηνο, ώστε να μην επιβαρυνθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου άκουσε με ενδιαφέρον τα λόγια του βουλευτή και επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=