Επιστροφή Φάτση στην Ερασιτεχνική

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-24, 18:46:16
Ο Στ. Φάτσης
Επιστροφή Φάτση στην Ερασιτεχνική

Μπορεί πριν από λίγες μέρες με δήλωσή του ο Στέργιος Φάτσης να έκλεινε οριστικά και αμετάκλητα πίσω του την πόρτα της Ερασιτεχνικής Νίκης, ωστόσο μετά από το τελευταίο Δ.Σ. του συλλόγου δέχθηκε να επιστρέψει, μέχρι την απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 12 Νοεμβρίου. Την παραίτηση Φάτση είχαν ακολουθήσει δημόσιες τοποθετήσεις των προέδρων των Δ.Ε. ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κ.κ. Ιμεράι και Τουτουντζόγλου, οι οποίοι επιθυμούσαν την επιστροφή του κ. Φάτση, ενώ στον σύλλογο επιστρέφει και ο ταμίας Δημήτρης Μιχάλης.

Στην ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σημειώνεται: «Το θέμα της παραίτησης του Στέργιου Φάτση από τη θέση του προέδρου του συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και του Δημήτρη Μιχάλη από τη θέση του ταμία, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 22 Οκτωβρίου.

Ο Στέργιος Φάτσης μετά τις εκκλήσεις, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει στη θέση του προέδρου όπως και ο Δημήτρης Μιχάλης παραμένει στη θέση του ταμία, με προϋποθέσεις, μέχρι την απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πιθανώς στις 12 Νοεμβρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από προτάσεις του προέδρου, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαρθρωτικές κινήσεις, που θα βελτιώσουν τη διοικητική λειτουργία του Συλλόγου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, η συμμετοχή του Φάνη Αλεξανδρή ως συνδετικός κρίκος μεταξύ τμημάτων - διοίκησης και γραμματείας του συλλόγου. Συγκεκριμένα θα επισκέπτεται όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής για τυχόν προβλήματα των προπονητών ή απόψεις και προτάσεις των γονέων. Επίσης, θα συλλέγει τα μηνιαία απολογιστικά στοιχεία των τμημάτων για να ενημερώνει το Δ.Σ. στο πρώτο συμβούλιο κάθε μήνα. Επιπλέον, θα παρέχει υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης τα απογεύματα, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες του γραφείου, ενώ είναι υπεύθυνος για τις παραγγελίες του ρούχων της ERREA για όλα τα τμήματα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια διαφάνειας και αμεσότητας της συλλογής των οικονομικών στοιχείων, θα συμμετέχει και το λογιστικό γραφείο του κ. Χαδούλη που παρακολουθεί τα λογιστικά του Συλλόγου. Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν επίσης νομικά θέματα, τα οποία διαβιβάστηκαν στη νομική υπηρεσία του συλλόγου έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι στο σύλλογο. Το Διοικητικό Συμβούλιο, ενωμένο, θα συνεχίσει το έργο του, για την προάσπιση του συλλόγου και των τμημάτων του».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=