Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πιο δυνατός σε όλα και με περισσότερο κόσμο

πιο-δυνατός-σε-όλα-και-με-περισσότερο-κ-891597

Πιο δυνατός σε όλους τους τομείς θέλει να συνεχίσει ο Βόλος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 1, που εκτός από τα αγωνιστικά ρεκόρ που σημείωσε στο πρώτο μισό, είχε και τα περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη χρονιά του…

Οι σταθερά καλές εμφανίσεις που για τη βολιώτικη ομάδα αποτυπώνεται στο ότι σε ένα γύρο κατέκτησε 24 βαθμούς για πρώτη φορά, έφεραν και 25.494 εισιτήρια σε 7 αγώνες στο Πανθεσσαλικό, ενώ τώρα μέσα στον Δεκέμβριο και το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη μπορεί ο αριθμός να ανέβει κατά πολύ, καθώς θα φιλοξενήσει ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από την αρχή της χρονιάς άλλωστε υπήρξε αυξητική τάση στην παρουσία του κόσμου με τον Βόλο να έχει τον εξής αριθμό εισιτηρίων στα ματς του α’ γύρου:

Βόλος -Αστέρας Τρίπολης 745

Βόλος-ΟΦΗ 664

Βόλος-Ιωνικός 2400

Βόλος-Αρης 2237

Βόλος-Λεβαδειακός 2357

Βόλος-Παναθηναϊκός 14882

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2209

Την περσινή περίοδο στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο Βόλος είχε 12.147 εισιτήρια, ενώ το φετινό ρεκόρ των 14.882 στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υπήρχε από την περίοδο 2019-20 και ήταν τα 4.566 σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη χρονιά που για τον πρώτο της γύρο κόπηκαν 13.311 εισιτήρια!

Η ΠΑΕ Βόλος που δεν διέθεσε εισιτήρια μόνο στον Άρη, καθώς οι οπαδοί του πέρσι δεν είχαν καλή συμπεριφορά, άνοιξε και τον δρόμο για ήρεμες μετακινήσεις φιλάθλων, κάτι που ελπίζει να γίνει και στο μέλλον με όσους φιλοξενούνται στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος, που φέτος είναι πιο κοντά από ποτέ στο να κατακτήσει τον στόχο της εξάδας και να παίξει πρώτη φορά στα πλέι οφ και γιατί όχι να διεκδικήσει και έξοδο στην Ευρώπη, περιμένει και αγωνιστικά να είναι πιο δυνατός στον β’ γύρο…

Οι 7 νίκες, οι 3 ισοπαλίες και οι 3 ήττες (4-1-2 στο Πανθεσσαλικό, 3-2-1 εκτός) που δεν είχε ποτέ ο Βόλος σε 13 ματς στις προηγούμενες περιόδους στη Super League δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα να ονειρεύεται την καλύτερη συνέχεια και την κατάκτηση του στόχου…

«Αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας στην εξάδα. Αν την κρατήσουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε και την Ευρώπη. Με συνεχή προσπάθεια και πόντο με τον πόντο», δήλωσε πρόσφατα ο Βολιώτης προπονητής, Κώστας Μπράτσος, που στο δεύτερο μισό δεν θα έχει στην ομάδα τον Πάολο Φερνάντες, αλλά ελπίζει πως θα έχει περισσότερες λύσεις.

Ο Πάολο Φερνάντες ανήκει ήδη στην ΑΕΚ και ο Βόλος βρήκε τον αντικαταστάτη του με τον Αργεντινό Έντσο Γκάτζι και περιμένει και άλλη ενίσχυση. Ο 24χρονος Αργεντινός είναι ήδη κάτοικος Μαγνησίας, ερχόμενος με ρυθμό, αφού έπαιξε 25 ματς με τρία γκολ και άλλες τόσες ασίστ, φορώντας τη φανέλα της Τσάκο Φορ Έβερ.

Επίσης ο Βόλος είναι μια ανάσα και από τη δεύτερη χειμερινή του μεταγραφή, καθώς παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται ο Μίκαελ Τσιρίνος. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, καθώς η μετακίνηση του στον Βόλο εμφανίζεται «κλεισμένη».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Όπως αναφέρει μάλιστα η El Heraldo της Ονδούρας, ο Τσιρίνος ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με την Ολίμπια της πατρίδας του στην οποία αγωνίζεται και από τον Γενάρη θα ενταχθεί στους κυανέρυθρους ως ελεύθερος. Η συμφωνία αφορά σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βόλος είναι σε επαφή και με παίκτη της Super League, που θέλει να λύσει το συμβόλαιό με την ομάδα του.

Στα της προετοιμασίας ο Βόλος, επιστρέφοντας από το Πήλιο, θέλει να μη χάσει τον ρυθμό του και να διατηρήσει την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση του α’ γύρου που τον έχει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, αφού από τις 15 του Δεκέμβρη μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η ομάδα θα κληθεί να δώσει 9 αγώνες και μέσα σε αυτούς είναι και ματς με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ.

Ως γνωστόν η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Βόλου δεν θα γίνει με παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά νωρίτερα με ματς κυπέλλου, καθώς στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16».

Ζωντανό το φιλικό στην Λαμία

Την ερχόμενη Πέμπτη 8/12 ο Βόλος αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τη Λαμία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας στις 4.00 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote Sport 1HD.

Με ΑΕΚ η Κ19

Σε εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Super League Κ19, οι Νέοι του Βόλου θα αγωνιστούν σήμερα στις 14:30 στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου (Αλσος Βεΐκου) με την Α.Ε.Κ. (Διαιτητές: Στεφανοπούλου Ευαγγελία, Κρασώνης Νίκος, Παπαηλίας Γεώργιος ΕΠΣ Αθηνών).

Τον Γενάρη το ποσοστό από το στοίχημα

«Κλείδωσε» η καταβολή του ποσοστού από το στοίχημα στις ΠΑΕ της Super League 1. Το προηγούμενο καλοκαίρι περίμεναν τα λεφτά από το στοίχημα οι ομάδες της Super League 1 (και όχι μόνο) και τώρα οριστικοποιήθηκε ότι θα τα πάρουν εντός του Ιανουαρίου, αφού γίνει πρώτα η εκκαθάριση.

Σε σύσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε να δοθεί από τη φορολογία για τα κέρδη του στοιχήματος το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ στις 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, δηλαδή από 1 εκατ. ευρώ σε κάθε ομάδα. Αρχικά, μάλιστα, το ποσό που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν 12,5 εκατ. ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου