Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αντίο Φερνάντες στον Βόλο

αντίο-φερνάντες-στον-βόλο-885871

Ο Πάολο Φερνάντες με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε τον Βόλο, ανακοινώνοντας πως το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του καθώς εντάσσεται πλέον στην ΑΕΚ, με την οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Βόλο για την απόκτηση του Φερνάντες από τον Σεπτέμβριο με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει ώς το 2027. Η συμφωνία με τον Βόλο προέβλεπε την παραμονή του στην ομάδα του Βόλου με τη μορφή δανεισμού ώς τον Ιανουάριο, με τον Φερνάντες να εντάσσεται πλέον στο ρόστερ της Ένωσης, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με μήνυμά του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Βόλο, ευχαριστώντας όλους στον σύλλογο: «Χθες ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Βόλο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους, ήταν χαρά μου που μοιράστηκα υπέροχες στιγμές εδώ. Ευχαριστώ για όλα τους προπονητές και το επιτελείο που είχα ενάμιση χρόνο στον σύλλογο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους συμπαίκτες μου, αυτή η περίοδος εδώ μαζί σας παιδιά ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της! Θα σας παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φερνάντες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου