Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την 7η νίκη του ο Βόλος

για-την-7η-νίκη-του-ο-βόλος-861592

Με στόχο την 7η νίκη του και 4η εντός έδρας, ο Βόλος θα αγωνιστεί σήμερα Πέμπτη 10/11 στο Πανθεσσαλικό (19:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 12η αγωνιστική της Super League 1, θέλοντας να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά να διατηρήσει τις διαφορές από τις αρκετές ομάδες που έχει αφήσει πίσω του!

Ο Βόλος θέλει την 4η νίκη έδρας και την πρώτη νίκη του Νοεμβρίου, καθώς ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας που κράτησε ψηλά την ομάδα με 4 νίκες και 12 βαθμούς, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια είχε μια ήττα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία στη Λαμία χωρίς να χάσει την θέση του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η αυλαία του πρώτου γύρου πέφτει για τον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα προέχει το αυριανό ματς, όταν και θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες!

Όσον αφορά το επόμενο ματς της Κυριακής, τελευταίο του α’ γύρου, η πρόκληση για τον Βόλο είναι πως μπορεί να κάνει ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς αν φύγει χωρίς ήττα από την Τούμπα θα έχει καταφέρει να είναι αήττητος εκτός έδρας για έναν ολόκληρο γύρο!

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο προπονητής Κώστας Μπράτσος ποντάρει σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες εκτός των τραυματιών Οικονομόπουλου (που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ) και του γκολκίπερ Παπαδόπουλου που θα επανέλθουν τη νέα χρονιά.

Μία ήττα πέρσι

Μια ήττα σε πέντε συναντήσεις έχει ο Βόλος παίζοντας με τον ΠΑΣ. Αυτή ήταν στο περσινό παιχνίδι του α’ γύρου (11/12/21) που ήταν το πρώτο που στον Βολιώτικο πάγκο ήταν ο Κ. Μπράτσος και ο Βόλος παρά την καλή του απόδοση είχε χάσει στα Γιάννενα 3-2 (12’ Κάργας, 57’ Περέα, 86’ πεν. Εραμούσπε – 1’ Όρος, 40’ Νίνης), ενώ στο ματς του Πανθεσσαλικού (6/3/22) είχαμε λευκή ισοπαλία (0-0).

Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020-21 ο Βόλος δεν είχε ήττα από τον ΠΑΣ. Στις 17/10/20 είχαμε στο Πανθεσσαλικό: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (56’ πεν. Μπαριέντος, 77’ Ουάρντα-3’ Παμλίδης) και στα Γιάννενα στις 24/1/21 ο Βόλος κέρδισε 0-1 (14’ πεν. Δουβίκας), ενώ στα playouts στις 17/4/21 δεν υπήρξε νικητής: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (4’ Σάντσες-29’ Λιάσος).

Η διάθεση των εισιτηρίων

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε με ανακοίνωσή της τους φίλους της ομάδας πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:00 και για τη 12η αγωνιστική της Super League. Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται και σήμερα Τετάρτη, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό από τις 09:00 έως τις 17:00.

Σήμερα Πέμπτη τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 09:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τις 17:00 από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα διατίθενται μέσω του viva.gr

Για τον αγώνα Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Παπαπέτρου διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί θα είναι οι Μιχάλης Νιδριώτης επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών και Χρήστος Κορώνας από την ΕΠΣ Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στο VAR θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και AVAR ο Γιώργος Στεφανής από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Κλήρωση Κυπέλλου τη Δευτέρα

Η κλήρωση για τις επόμενες φάσεις (6η, 7η και 8η) όπως και αυτή για τον γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Εκτός του Βόλου στην κληρωτίδα για τη φάση των «16» θα μπουν: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, Καλλιθέα, Απόλλων Πόντου, Καλαμάτα, Κηφισιά, Πανσερραϊκός, Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου