Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στον ΠΑΣ Γιάννινα

το-μυαλό-στον-πασ-γιάννινα-871474

Χωρίς πολύ χρόνο προετοιμασίας, αλλά και χωρίς να έχει χάσει τη θέση του στα ψηλά «στρώματα» της βαθμολογίας, ο Βόλος βλέπει ήδη το επόμενο ματς, αφού ακολουθεί άμεσα η 12η αγωνιστική της Super League 1 και την Πέμπτη (10/11) στις 19:00 θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει την 7η νίκη του και 4η εντός έδρας…

Η ισοπαλία του Βόλου (2-2) στη Λαμία, το 1-1 στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ και αυτές χωρίς γκολ στα ματς Παναιτωλικός-Λεβαδειακός και Ατρόμητος-Αρης, δεν άλλαξαν τις ισορροπίες στην κορυφή και στην 6άδα με κερδισμένο μόνο τον ΠΑΟΚ.

Ετσι, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στο +6 από την Ενωση και στο +10 από τον Ολυμπιακό και τον Βόλο, ο ΠΑΟΚ είναι 2 βαθμούς πιο πίσω και ο Αρης στο -6 από τη βολιώτικη ομάδα, που έχει και απόσταση 8 και 9 βαθμών από Παναιτωλικό και Ατρόμητο και σίγουρα θέση στην πρώτη εξάδα στη λήξη του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και με την ισοπαλία του (2-2) στη Λαμία, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει ακέραιη τη διαφορά του από τον έκτο Αρη, αλλά παρέμεινε αήττητος μακριά από τον Βόλο κάτι που έχει πετύχει εκτός έδρας μόνον ο Παναθηναϊκός. Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι ο Βόλος δεν έχει ηττηθεί εκτός Πανθεσσαλικού, ούτε από την ΑΕΚ αλλά ούτε και στο «Καραϊσκάκης» τότε το επίτευγμα του γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 4 εκτός έδρας αγώνες, ενώ ο Βόλος έχει αγωνιστεί 5 φορές μακριά από την έδρα του.

Όμως τώρα την Πέμπτη, θέλει την 4η νίκη έδρας, ενώ ως το τέλος του α’ γύρου θα δώσει άλλο ένα ματς εκτός έδρας παίζοντας την Κυριακή (13/11-21:30) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και μετά υπάρχει η μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ.

100άρια στη Λαμία

Το γκολ του Μπαριέντος ήταν το 100ο που δέχθηκε η Λαμία στην έδρα της για το πρωτάθλημα της Super League. Το πρώτο το είχε δεχθεί στο παρθενικό εντός έδρας παιχνίδι της στην Super League το 2017-18 από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος με αυτό είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Ο Ζαν Πιέρ Μπαριέντος με αυτό το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λαμία, συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την 100η του συμμετοχή στα ελληνικά γήπεδα. Ο Ουρουγουανός έχει 90 αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League και 10 στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει σημειώσει 7 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Η καριέρα του στην Ελλάδα είχε ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2019 στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0.

Επίσης ο Ντάνι Μπεχεράνο έγινε μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 100 ματς στην Super League με τη Λαμία. Ο μέσος από τη Βολιβία έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας της Φθιώτιδας στις 14 Ιανουαρίου 2019 και σε αυτά τα 100 ματς έχει σκοράρει έξι φορές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου