Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στο παιχνίδι και στη νίκη

το-μυαλό-στο-παιχνίδι-και-στη-νίκη-888785

Μπαίνοντας και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο Βόλος θα υποδεχτεί την Κυριακή (2/10-19:30) τον Αρη για την 6η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό και αφού ξεκαθαρίστηκε πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους των φιλοξενουμένων.

Ο Βόλος που πριν τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων είχε πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας τον Ιωνικό, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, απέναντι στον Αρη που κι αυτός προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με νέο προπονητή, ενώ στις μέχρι τώρα εξόδους του έχει ήττα στο Αγρίνιο και νίκη στην Τρίπολη!

Ο Βόλος χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει, θέλει νίκη την Κυριακή επί του Άρη, τον οποίο είχε κερδίσει στον Βόλο την περίοδο 2019-20 στην 2η αγωνιστική 1-0 (56’ πεν. Γέντρισεκ), αναγκάζοντάς τον σε αλλαγή προπονητή (από Παντελίδη σε Ενινγκ με ενδιάμεσο υπηρεσιακό τον Τερζή). Την περίοδο 2020-21 πάλι στη 2η αγωνιστική έχασε με πέναλτι του Γκάμα στο τελευταίο ματς του Γερμανού Ενιννκ, ενώ πέρσι τον Νοέμβριο στη «μάχη» του Πανθεσσαλικού που κράτησε 3 ώρες, ο Άρης ήταν νικητής (1-2) χάρις στα γκολ των Εντιαγέ και Γκαρσία. Το επεισοδιακό αυτό ματς ήταν και η αιτία να μην θέλει ο Βόλος φιλοξενούμενους οπαδούς καθώς είχε δακρυγόνα, «ξύλο», συμπλοκές σε εξέδρα κι αγωνιστικό χώρο, τρεις κόκκινες… όλα με υπαιτιότητα των «Αρειανών», αλλά είχε «κόστος» για τη βολιώτικη ομάδα!

Πάντως, στο τελευταίο ματς στο Κλ. Βικελίδης ο Βόλος είχε και την πρώτη νίκη στη Θεσσαλονίκη 0-2 (80’ Σοάρες, 86’ Κορέα) με προπονητή και πάλι τον Κώστα Μπράτσο, που για το Κυριακάτικο ματς δεν θα έχει αγωνιστικά προβλήματα και με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει, ετοιμάζει τα πλάνα για πετύχει φέτος πρώτη φορά δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ο Βόλος από προχθές ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του πως δεν θα διατεθούν ούτε ηλεκτρονικά ούτε από τα εκδοτήρια εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους δικούς του φιλάθλους. Ο λόγος είναι η ασφάλεια λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής περιόδου και ως εκ τούτου την Κυριακή θα εισέλθουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Πάντως η ΠΑΕ Βόλος δίνει το δικαίωμα στους κάτοχους των εισιτηρίων διαρκείας, να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ, αύριο Παρασκευή (9.00 π.μ.-5.00 μ.μ. και μεθαύριο Σάββατο 10.00 π.μ.-3.00 μ.μ.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε «θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA».

Η ΠΑΕ Βόλος επίσης έχει κάνει γνωστό πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και οι φίλοι του Βόλου μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. (Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671).

Κυριακή η Κ-19

Την Κυριακή 2/10 θα γίνει και ο αγώνας της ομάδας της Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος με τον Άρη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Το ματς Βόλος-Αρης σε επίπεδο Κ-19 θα γίνει στις 15:30 στο Βασδέκειο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου