Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό ετοιμότητας αύριο στη Λάρισα

φιλικό-ετοιμότητας-αύριο-στη-λάρισα-863432

Σε ρυθμούς φιλικού αγώνα βρίσκεται ο Βόλος, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα αγωνιστεί αύριο στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα διατήρησης της ετοιμότητας των κυανέρυθρων και στόχο κάποιοι παίκτες που δεν ήταν από την αρχή στην ομάδα να ενσωματωθούν καλύτερα σ’ αυτήν.

Ο Κώστας Μπράτσος έχει αυτή την εβδομάδα απουσίες διεθνών, αλλά και την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμη την συμμετοχή που θα ήθελαν, καθώς άργησαν να έρθουν στον Βόλο και πιο πριν είχαν αποχή, κάτι που δεν τους βοήθησε να είναι έτοιμοι για παιχνίδια, σε αντίθεση με τον Σέρβο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, που αμέσως έκανε συμμετοχές και γκολ, αλλά και τον νεαρό Γιώργο Κούτσια.

Στη βολιώτικη ομάδα περιμένουν να αποκτήσει ετοιμότητα ο έμπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός Αντονί Νοκέρ, που ήρθε στον Βόλο ως δανεικός από τη Φούλαμ, για να κάνει τη διαφορά, αλλά και ο Ιταλός Κριστιάν Μπατόκιο, που πήρε λίγο χρόνο στο ματς στο «Καραϊσκάκης», δείχνοντας τα καλά του στοιχεία, αλλά ακόμη όχι και την καλή φυσική κατάσταση.

Οι δυο αυτοί μεσοεπιθετικοί αναμένεται να πάρουν χρόνο αύριο στο φιλικό στη Λάρισα, όπως και οι Σταμένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης και οι γκολκίπερ, Παπαδόπουλος, Κότνικ, που δεν έχουν ακόμη συμμετοχή.

Η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΛ θα γίνει αύριο Σάββατο 24/9 στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο Αλκαζάρ και οι Λαρισαίοι δίνουν μεγάλη σημασία σ’ αυτήν, καθώς είναι και το πρώτο τους «τεστ» φέτος με ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

Η λαρισινή ΠΑΕ εν όψει του σαββατιάτικου (24/9) φιλικού αγώνα ανακοίνωσε ότι ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ, πλην της Θύρας 3, όπου το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΑΕΛ έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τους φιλάθλους της, καλώντας τους να γεμίσουν τις εξέδρες.

Για τον Βόλο και τον προπονητή Κώστα Μπράτσο το αυριανό παιχνίδι έχει τη δική του σημασία, αφού η ομάδα θέλει και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή, όταν θα υποδεχτεί στις 2 του επόμενου μήνα τον Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League.

Με αφορμή μάλιστα την αναμέτρηση με τον Άρη στις 2 Οκτωβρίου, ο Βόλος ενημέρωσε πως στο εν λόγω ματς αλλά και σ’ αυτά με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και μάλιστα έκανε γνωστό ότι η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και οι φίλοι του Βόλου μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. (Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671).

Αγώνας για την U17

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν έχει αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League 1, αλλά ούτε και για τη Super League U19. Αντίθετα, έχουν οριστεί κανονικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα των ομάδων κάτω των 17 ετών (Κ17).

Έτσι για την 3η αγωνιστική του προγράμματος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Super League U17 η ομάδα Κ-17 της ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί την Κυριακή (16:00) στην Αθήνα και στο γήπεδο Γαλατσίου με την ΑΕΚ. Την ίδια μέρα (12:00) στον ίδιο όμιλο (Γ)’ θα παίξουν και Λαμία-Λεβαδειακός.

Μέχρι τώρα η ομάδα U17 της ΠΑΕ Βόλος είχε ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία και έχασε 2-0 από τον Λεβαδειακό.

Η Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος θα έχει επόμενη υποχρέωση 1 ή 2 Οκτωβρίου υποδεχόμενη αυτή του Άρη, ενώ στην 5η αγωνιστική της Super League U19 πέτυχε πρώτη νίκη επί του Ιωνικού, επικρατώντας με 2-1, με τα γκολ του Νταϊλάνι και του Παπαθανασίου με πέναλτι (που κέρδισε ο Κασιούρας). Για τη βολιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Αυγερινός, Σίμος (55′ Ζέρβας), Μαλαμούλης, Καραστέργιος, Σανάι, Ίννος (87′ Βαινόπουλος), Κασιούρας (87′ Κύρκος), Τσελεμπάκης, Τουλουμενίδης (55′ Αιχμαλωτίδης), Παπαθανασίου (75′ Ζαχαρούλης) , Νταϊλάνι.

Σκόραρε ο Κούτσιας

Η Εθνική Νέων U19 ξεκίνησε με το… δεξί στην Ελβετία στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23, επικρατώντας με 2-0 επί της Ελβετίας, με τον Γιώργο Κούτσια του Βόλου να σκοράρει το δεύτερο γκολ (το 1ο ο Σπυράκος του ΠΑΟΚ).

Αύριο η Εθνική Νέων U19 θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα και στις 27/9 την Τσεχία.

Σήμερα η Εθνική Ελπίδων, στην οποία συμμετέχουν οι παίκτες του Βόλου Δημήτρης Μεταξάς και Κυριάκος Ασλανίδης, έχει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας στο Μπιάλιστοκ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου