Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Οζέγκοβιτς

κερδίζει-τις-εντυπώσεις-ο-οζέγκοβιτς-865662

Δύο σερί χρονιές ο Βόλος δεν λάθεψε στο θέμα του φορ. Πρώτα ο Τάσος Δουβίκας και μετά ο Τομ Φαν Βέερτ δικαίωσαν στο 100% τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τώρα ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς αποκτήθηκε, για να … τριτώσει το καλό.

Το έργο του εξ αρχής πολύ δύσκολο. Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον πρώτο σκόρερ της περσινής Super League 1. Ωστόσο, μετά τα δύο πρώτα ματς του με τους κυανέρυθρους, μετρά ισάριθμα γκολ. Και εάν το δεύτερο μπήκε κόντρα στον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λιγότερο σημαντικό, το πρώτο σημειώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με περίφημο τακουνάκι και χάρισε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι πως ο Σέρβος είχε μία τελική είχε απέναντι στον Ολυμπιακό και άλλη μία στο ματς με τον Ιωνικό. Και στις δύο είχε 100% αποτελεσματικότητα με μια επαφή, όπως προκύπτει και από την ανάλυση των στατιστικών του σε αυτά τα παιχνίδια μέσα από την πλατφόρμα του Wyscout.

Από την αρχή, λοιπόν, ο Οζέγκοβιτς κερδίζει τις εντυπώσεις στον Βόλο, κάτι που δεν θεωρείται και έκπληξη. Ο 28χρονος επιθετικός θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο από μικρή ηλικία.

Άρχισε από τον Ερυθρό Αστέρα και κάποια στιγμή πέρασε και στην αντίπερα όχθη, παίζοντας για την Παρτιζάν. Μέσω εκείνης ήρθε η μεταγραφή στη Ντάρμσταντ έναντι 400.000 ευρώ. Στη Γερμανία, όμως, δεν μπόρεσε να στεριώσει. Δεν του πήγαινε το πρωτάθλημα. Αυτά που έκανε στις προπονήσεις, δεν μπορούσε να τα βγάλει στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η περιπέτειά του εκεί να λήξει σύντομα. Τουλάχιστον κέρδισε κάτι από εκεί, καθώς άνθρωπος που τον παρακολουθούσε τότε έπαιξε ρόλο στην τωρινή του μεταγραφή. Ένα deal που είχε τρεις εμπλεκόμενους μάνατζερ.

Ετσι τον πήρε ο Βόλος

Μετά τη Γερμανία πήγε στη γειτονική Τουρκία, όπου έπαιξε για τις Αντάνασπορ και Μανίσα. Από εκεί μετακόμισε στην Ελλάδα. Πώς προέκυψε αυτό;

Όπως αναφέρει το sportime.gr, από πολύ νωρίς ο Βόλος έψαχνε για φορ, γνωρίζοντας ότι ο Φαν Βέερτ μπορεί να πουληθεί. Το καλοκαίρι πέρασε, οι επιθυμητές προτάσεις δεν ήρθαν και μαζί μ’ αυτές χάθηκαν και διάφοροι μεταγραφικοί στόχοι.

Η συμφωνία με την ΑΕΚ για την πώληση του Φαν Βέερτ έκλεισε μέσα στον Σεπτέμβριο και τότε δεν ήταν εύκολο να βρεθεί ο επόμενος. Σχεδόν όλοι οι στόχοι είχαν χαθεί. Κάπου εκεί προέκυψε ο Οζέγκοβιτς. Ο Βόλος τράβηξε λαχείο.

Όλα έγιναν λόγω των οφειλών της Μανίσα προς τον Σέρβο φορ. Οι οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του θεωρητικά θα έκλειναν. Αυτές ήταν οι διαβεβαιώσεις, μόνο που όλα έμειναν στα λόγια.

Έτσι ο παίκτης προτάθηκε και με συνοπτικές διαδικασίες αποκτήθηκε, με συνέπεια σχεδόν ταυτόχρονα με το κλείσιμο της συμφωνίας για την πώληση του Φαν Βέερτ οι άνθρωποι του Βόλου να δώσουν τα χέρια μαζί του. Οι διαπραγματεύσεις δεν τράβηξαν πάνω από 3-4 μέρες, ενώ ο παίκτης ήθελε να φύγει από την Τουρκία, αφήνοντας ένα καλύτερο συμβόλαιο, και ήρθε στα μέρη μας, για να γίνει το νέο «εννιάρι» του Βόλου, προσδοκώντας πως θα βαδίσει στα χνάρια των δύο προκατόχων του, που ανέβασαν κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή τους αξία στην ομάδα της Μαγνησίας και πουλήθηκαν σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Το πρόγραμμα έως την 13η αγωνιστική

Ο Βόλος, όπως και οι άλλες ομάδες, έμαθε χθες το πρόγραμμα των αγώνων του μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ 1, οπότε και το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω του Μουντιάλ. Αναλυτικά:

6η αγωνιστική: Βόλος-Άρης (2/10, 19:30)

7η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Βόλος (8/10, 17:00)

8η αγωνιστική: Βόλος-Λεβαδειακός (15/10, 17:00)

9η αγωνιστική: Ατρόμητος-Βόλος (22/10, 19:00)

10η αγωνιστική: Βόλος-Παναθηναϊκός (29/10, 19:30)

11η αγωνιστική: Λαμία-Βόλος (5/11, 16:30)

12η αγωνιστική: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (10/11, 19:00)

13η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Βόλος (13/11, 21:30).

«Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τους Big 5»

Ο ΝΠΣ Βόλος ενημέρωσε χθες μ ανακοίνωσή του τον κόσμο πως στα ματς με τους Big 5, δηλαδή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, το οποίο θα είναι το επόμενο έδρας, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο Πανθεσσαλικό μόνο οι κάτοχοι διαρκείας. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι, αρχής γενομένης από τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Αρη, αλλά και στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα, παρά μόνο στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ομάδα ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλοι του Βόλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27671».

To … παστίτσιο και η Κοξένογλου

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε αντιπαράθεση με την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου, στην οποία ανέφερε να πάει να φτιάξει παστίτσιο.

Ένταση στο Δ.Σ. της Λίγκας υπήρξε ανάμεσα στον Μπέο και την Κοξένογλου, δηλαδή τους εκπροσώπους του Βόλου και του Ατρομήτου. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου απευθυνόμενος προς την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας της επισήμανε: «Με ποια εξουσιοδότηση μιλάς εσύ;». Το μέλος της διοίκησης του Ατρομήτου του απάντησε με την εξουσιοδότηση της Λίγκας ως αναπληρώτρια πρόεδρος.

Ο Μπέος συνέχισε λέγοντας ότι «εδώ δεν ήρθες για να φτιάξεις παστίτσιο», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της αναφέρει πως δεν έχει σχέση με το αντικείμενο.

Ανακοίνωση της ΑΕΛ

για το φιλικό με Βόλο

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε χθες ανακοίνωση για το σαββατιάτικο φιλικό στο Αλκαζάρ απέναντι στον Βόλο, που θα αρχίσει στις 17.30. Σ’ αυτήν στέλνει το μήνυμα πως η διοίκηση αφουγκράζεται τις ανάγκες των φιλάθλων, παράλληλα μ’ εκείνες της ομάδας, και τους καλεί να κατακλύσουν τις κερκίδες, ορίζοντας γενική είσοδο 5 ευρώ για όλες τις θύρες πλην της Θύρας 3, όπου η τιμή εισιτηρίου θα είναι στα 10 ευρώ. «Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας, στηρίξτε την ΑΕΛ», καταλήγει η ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου