Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για τo πρώτο τρίποντο στο Πανθεσσαλικό

για-τo-πρώτο-τρίποντο-στο-πανθεσσαλικό-867085

Ως την ευκαιρία για την πρώτη νίκη έδρας αλλά και για το πρώτο τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό περιμένει ο Βόλος το αποψινό (21:00) ματς με την ομάδα της Νίκαιας, την οποία υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η βολιώτικη ομάδα μπορεί μέχρι στιγμής να είναι αήττητη μακριά από το «σπίτι» της, έχοντας κατακτήσει δύο σπουδαία αποτελέσματα με το διπλό επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη (0-1) κα την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό (1-1), όμως στο Πανθεσσαλικό ακόμη δεν έχει πάρει τρίποντο, έχοντας απολέσει πέντε βαθμούς ως γηπεδούχος, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (0-1) και την ισοπαλία (3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη ο σημερινός αντίπαλος του Βόλου, Ιωνικός, δεν έχει νίκη έως τώρα και έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, αυτόν της λευκής ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό στη Νίκαια, ενώ ηττήθηκε από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εκτός έδρας, τη στιγμή που έρχεται στον Βόλο με ένα βαρύ αποτέλεσμα, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε τη συντριβή από τον Ατρόμητο στο γήπεδό του με 1-4.

Ο Βόλος με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις λόγω και των νέων μεταγραφών, θέλει και μπορεί να πετύχει την πρώτη φετινή νίκη έδρας, περιμένοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου. Μάλιστα η ΠΑΕ Βόλος στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους νεαρούς φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο, ώστε να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά και την ομάδα του Βόλου, διέθεσε δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου για σήμερα και το ίδιο θα κάνει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της.

Επίσης τις προηγούμενες μέρες έγινε και προπώληση των εισιτήριων (Θύρα VIP: 50 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ), ενώ σήμερα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 6.00 μ.μ.

Χωρίς Νοκέρ η αποστολή

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ιωνικό, αλλά σ’ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νοκέρ.

Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Από την άλλη ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες του και η 20άδα θα γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Δεν έχει νίκη σε τρία ματς με Ιωνικό

Ο Βόλος κόντρα στον Ιωνικό δεν έχει νίκη, αφού τα περσινά ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι άουτ έληξαν όλα ισόπαλα:

2/4/22: Ιωνικός-Βόλος 2-2

(3’, 52’ Μάντζης-65’ Π. Φερνάντες, 71’ πεν. Φαν Βέερτ)

2/2/22: Βόλος-Ιωνικός 1-1

(40’ Όρος-71’ Μάντζης)

1/11/21: Ιωνικός-Βόλος 1-1

(52’ Βαφέας- 86’ Όρος).

Θυμίζουμε ότι στις 17 Ιουλίου 2022 οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό στο Πανθεσσαλικό με νίκη 2-1 του Βόλου, με τον Ιωνικό να παίζει πολύ σκληρά έως και αντιαθλητικά, κάτι που κόστισε και τον σοβαρό τραυματισμό του Οικονομόπουλου.

Εχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες

Στα τέσσερα έως τώρα παιχνίδι, με την ομάδα του Βόλου έχουν αγωνιστεί 21 ποδοσφαιριστές, ενώ έγιναν και νέες προσθήκες στο ρόστερ, δίνοντας περισσότερες αγωνιστικές λύσεις.

Οι Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Π. Φερνάντες , Β. Φερνάντεζ, Ματίγια, Ντέλετιτς έχουν συμμετοχή και στα 4 ματς, σε 3 έπαιξε ο Ουές αλλά και ο Φαν Βέερτ, που πλέον ανήκει στην ΑΕΚ, σε 2 οι Μπαριέντος, Μεταξάς, Πίρινεν, Μεσκίδα, Τσέλιος και σε 1 οι Οζέγκοβιτς, Μπατόκιο, Τάχατος και ο Ουεντραόγκο, που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Πλέον στο ρόστερ έχουν προστεθεί ο Γιώργος Κούτσιας, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο πολύπειρος Γάλλος Αντονί Νοκέρ από τη Γαλλία, που ήρθε στον Βόλο ως δανεικός από τη Φούλαμ, ενώ είχαν προηγηθεί οι Μπατόκιο και Οζέγκοβιτς, που έκαναν ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό.

Ζαμπαλάς διαιτητής

Το αποψινό ματς Βόλος -Ιωνικός (21:00) για την 5η αγωνιστική της Super League θα διευθύνει ο Σπύρος Ζαμπαλάς της Ένωσης Ηπείρου, με τον οποίο η βολιώτικη ομάδα δεν έχει νίκη!

Ο 31χρονος Ηπειρώτης διαιτητής πέρσι ήταν στο Πανθεσσαλικό πάλι σε ματς Βόλος-Ιωνικός (1-1), αλλά και στο παιχνίδι Βόλος-Παναιτωλικός (1-2), ενώ με τον Ζαμπαλά ο Βόλος έχει χάσει και σε χαμηλότερη κατηγορία (0-2 από τον Ηρόδοτο στη Φούτμπολ Λιγκ στις 15/12/18).

Ο Ζαμπαλάς θα έχει βοηθούς τους Θανάση Θανασιά (Ηπείρου) και Παντελή Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης της Ένωσης Πιερίας. VAR και AVAR θα είναι οι Στέφανος Κουμπαράκης από την Ένωση Κυκλάδων και Κώστας Νικολαΐδης από τη Μακεδονία αντίστοιχα και παρατηρητής ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

Σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη το ενδιαφέρον

Το ντέρμπι Αρης – Ολυμπιακός, και η επικίνδυνη «έξοδος» για τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο είναι οι αναμετρήσεις με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σήμερα στην 5η αγωνιστική της Super League 1.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια περίοδο που και οι δύο ομάδες αναζητούν τα πατήματά τους καθώς και μια σημαντική επιτυχία για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ επιδιώκει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής υποδεχόμενος τον 2ο ΠΑΟΚ, που θέλει να παραμείνει ψηλά.

Οι σημερινοί (18/9) αγώνες:

Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης

(18:00-Novasports 2)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

(19:00-Cosmote Sport 1)

Αρης-Ολυμπιακός

(20:00-Novasports Prime)

Βόλος-Ιωνικός

(21:00-Cosmote Sport 2).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου