Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να δώσει αξία σε ό,τι κέρδισε εκτός έδρας

να-δώσει-αξία-σε-ότι-κέρδισε-εκτός-έδρα-867594

Βγαίνοντας κερδισμένος από τη μεταγραφική περίοδο, ο Βόλος ετοιμάζεται με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις να πετύχει και την πρώτη φετινή νίκη έδρας, κερδίζοντας αύριο στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό τον Ιωνικό, τον οποίον υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Αύριο η βολιώτικη ομάδα, που έως τώρα στο πρωτάθλημα πήρε «διπλό» στη Ριζούπολη (0-1) από την ΑΕΚ και ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (1-1), θέλει με νίκη να δώσει και αξία στις εκτός έδρας επιτυχίες της και μάλιστα επί μεγάλων ομάδων…

Άλλωστε στην ομάδα του Βόλου σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση από τα αποτελέσματα εκτός έδρας, ωστόσο δεν θέλουν να μείνουν εκεί, αλλά να έχουν συνέχεια.

Ο Βόλος πάντως για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στέκεται πανάξια απέναντι στους «Big-5» του ελληνικού ποδοσφαίρου, φτάνοντας τα δέκα θετικά αποτελέσματα την τελευταία τριετία και μάλιστα τα επτά μακριά ήταν μακριά από την έδρα του.

Πέρα από τους μεγάλους, στον Βόλο θέλουν και επιτυχίες με όλες τις ομάδες, αφού πρόπερσι έχασε την «εξάδα», γιατί είχε ατυχή αποτελέσματα στην έδρα του με μικρότερες ομάδες.

Έτσι τώρα μοναδικός στόχος είναι η νίκη επί του Ιωνικού, που κι αυτός ψάχνει πρώτη νίκη, έχοντας μια ισοπαλία χωρίς γκολ με τον Λεβαδειακό και ήττες από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και Ατρόμητο, από τον τελευταίο στην έδρα του την προηγούμενη αγωνιστική με το βαρύ 1-4.

Η βολιώτικη ομάδα ήδη πήρε το «μάθημά» της, χάνοντας στο Πανθεσσαλικό από τον ΟΦΗ και αύριο Κυριακή (21:00) θα πρέπει να προσέξει περισσότερο, ενώ έχει και επιπλέον κίνητρο. Ο Βόλος κόντρα στον Ιωνικό δεν έχει νίκη, αφού τα περσινά ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στο 1-1 και στα πλέι άουτ στη Νίκαια πάλι δεν υπήρξε νικητής (2-2).

Επίσης στην 5η αγωνιστική της Super League ο Βόλος θέλει να σπάσει και μια παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει ματς με διαιτητή τον Σπύρο Ζαμπαλά της Ένωσης Ηπείρου. Ο Ζαμπαλάς ήταν στο VAR του προηγούμενου αγώνα του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», πέρσι ήταν στο Πανθεσσαλικό πάλι σε ματς Βόλος-Ιωνικός (1-1) αλλά και στο παιχνίδι Βόλος-Παναιτωλικός (1-2), ενώ ο Βόλος με τον Ζαμπαλά διαιτητή δεν είχε νίκη ούτε στις 15/12/18 στη Φούτμπολ Λιγκ, χάνοντας 0-2 από τον Ηρόδοτο!

Μοίρασε δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε σχολεία. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Βόλος, στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους νεαρούς μαθητές να έρθουν στο γήπεδο, ώστε να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου αλλά και την ομάδα του Βόλου, αποφάσισε να διαθέτει δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Η αρχή έγινε χθες, καθώς μοιράστηκαν εισιτήρια σε σχολεία Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης μας για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ιωνικό, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει πριν από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Βόλου.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι όλα τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Στόχος της ΠΑΕ Βόλος είναι να επιστρέψουν οι νέοι στο γήπεδο και να «αγκαλιάσουν» την ομάδα της πόλης μας και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε».

Τρεις στις Εθνικές ομάδες

Τρεις ποδοσφαιριστές του Βόλου θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Κούτσιας (γεν. το 2004) έχει κληθεί ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας Νέων (Κ-19) στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23. Οι αγώνες του θα διεξαχθούν από 21 έως 27/9 στην Ελβετία.

Στην Εθνική Ελπίδων ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας στο Μπιάλιστοκ στις 23/9 κλήθηκαν οι παίκτες του Βόλου, Δημήτρης Μεταξάς και Κυριάκος Ασλανίδης. Στην αποστολή, που θα συγκεντρωθεί στις 19/9 στην Αθήνα, είναι και ο Βολιώτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Οι ομάδες Κ-17 και Κ-19

Με τους αγώνες για την 2η αγωνιστική του προγράμματος θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα των ομάδων Κ-17 των Π.Α.Ε. της Super League της σεζόν 2022-2023.

Η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος, που σ’ αυτή την Α’ φάση έχει τοποθετηθεί στον Γ’ όμιλο και ξεκίνησε με ισοπαλία (2-2 με τη Λαμία), σήμερα Σάββατο στις 17:00 θα αγωνιστεί με την αντίστοιχη ομάδα Κ-17 ομάδα της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός στο αθλητικό κέντρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας. Στο άλλο ματς του ομίλου παίζουν αύριο ΑΕΚ-Λαμία.

Για το πρωτάθλημα των ομάδων Κ19 της Super League γίνεται η 5η αγωνιστική του προγράμματος και σήμερα Σάββατο στις 13:00 η Κ-19 της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Στεργίου) θα παίξει με τον Ιωνικό στο «Βασδέκειο».

Από σήμερα η 5η αγωνιστική

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 5η αγωνιστική στη Super League 1. Αρχικά, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη Λαμία στις 20:00, ενώ την ίδια ώρα παίζουν Παναιτωλικός-ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Στις 21:30 θα γίνει η σέντρα στη Λεωφόρο, όπου ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το σερί του, φιλοξενώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα (5η)

Σήμερα, Σάββατο (17/9)

20:00 Ατρόμητος-Λαμία

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

20:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

21:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Αύριο, Κυριακή (18/9)

18:00 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νιδριώτης (Αθηνών)

19:00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτν/νιας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

20:00 Αρης-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Μπούζας, Κόμπορ (Ουγγαρία)

21:00 Βόλος-Ιωνικός

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής).

Βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 12
  2. ΠΑΟΚ 10
  3. Ολυμπιακός 8
  4. Παναιτωλικός 7
  5. Ατρόμητος 7
  6. Αρης 7
  7. ΑΕΚ 6
  8. Βόλος 5
  9. ΠΑΣ Γιάννινα 4
  10. Αστέρας Τρίπολης 3
  11. ΟΦΗ 3
  12. Λαμία 1964 2
  13. Λεβαδειακός 1
  14. Ιωνικός 1

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου