Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Διπλά κερδισμένος ο Βόλος με Πάολο Φερνάντες

διπλά-κερδισμένος-ο-βόλος-με-πάολο-φερ-875121

Με τον καλύτερο τρόπο και διπλά κερδισμένο τον Βόλο ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό σίριαλ με τον Πάολο Φερνάντες, που θα είναι παίκτης της ΑΕΚ, αλλά από τον Γενάρη, ενώ έως τότε θα αγωνίζεται στη βολιώτικη ομάδα.

Η «Ένωση» συμφώνησε με τον Βόλο, ο οποίος πρώτος έκανε γνωστή τη μεταγραφή με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες από την 1η Ιανουαρίου 2023. Μέχρι τότε ο Πάολο Φερνάντες θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου».

Έτσι παρά την προσπάθεια που έγινε από τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον που υπήρξε από Σπαρτάκ Μόσχας και Βιγιαρεάλ και τις κρούσεις από Ισραήλ και Κύπρο, ο Φερνάντες θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα από την αρχή του 2023, με τον Βόλο να υπολογίζει στη βοήθεια του παίκτη έως το τέλος του 2022.

Τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες επισημοποίησε και η ΑΕΚ, που έκανε τον παίκτη δικό της για τα επόμενα 4,5 χρόνια, από τη στιγμή που θα ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ.

Ο Πάολο Φερνάντες ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο, μέχρι τις 31/12/2022. Το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

O Πάολο Φερνάντες γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1998 στη Σαραγόσα. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από το Κάπο Βέρδε και η μητέρα του είναι Ισπανίδα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σαραγόσα.

Το 2013, σε ηλικία 15 ετών, πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ18, Κ21 και Κ23. Με την τελευταία, τη σεζόν 2016-2017 πέτυχε 11 γκολ σε 22 εμφανίσεις για την Division 1 της Premier League 2.

Τις δύο επόμενες σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ολλανδική Μπρέντα και στη συνέχεια για μια σεζόν στην ιταλική Περούτζια. Την σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στην ισπανική Καστεγιόν στη δεύτερη κατηγορία και το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από την ομάδα του Βόλου.

Έκλεισε τη σεζόν 2021-2022 με 30 εμφανίσεις στην Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας 6 φορές και δίνοντας 3 ασίστ. Την φετινή σεζόν έχει έως τώρα 4 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Πάολο, καλώς ήλθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Δανεικός ο Κούτσιας

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Βόλος είναι κερδισμένος, αφού θα έχει στο ρόστερ του δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον Γιώργο Κούτσια, που μπορεί να μην έπαιζε βασικός, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο.

Πέρυσι ήταν η Τορίνο εκείνη που κατέθεσε πρόταση, για να τον αποκτήσει, και απορρίφθηκε. Φέτος ο Κούτσιας πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά κρίθηκε σκόπιμο την τελευταία στιγμή να πάει κάπου αλλού να παίξει.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, έπρεπε πρώτα να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Δεν ενθουσιαζόταν σε αυτή την προοπτική ο 18χρονος επιθετικός, αλλά τελικά αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ έως το 2026.

Ο Βόλος, που είχε χτυπήσει εδώ και μέρες την πόρτα των «ασπρόμαυρων», είναι αυτός που θα τον εντάξει στο δυναμικό του για την υπόλοιπη σεζόν. Αρχικά ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός θα ερχόταν στον Βόλο ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ που τελικά δεν έγινε!

Η ανακοίνωση ΠΑΟΚ και Βόλου για Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2026 με τον Γιώργο Κούτσια και παράλληλα επιβεβαίωσε τον δανεισμό του στη βολιώτικη ομάδα για τη φετινή σεζόν!

Ο νεαρός επιθετικός είναι από χθες στον Βόλο, αλλά τη Δευτέρα θα ξαναφύγει, για να ενταχθεί στην Εθνική Νέων (U19), η οποία συμμετέχει στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA U19 Championship 2022-23. Οι αγώνες του γκρουπ θα διεξαχθούν από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κούτσια μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας κι έκτοτε κατάφερε με τις επιδόσεις του να καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πήρε πρωταθλήματα με την Κ15, την Κ17, την Κ19, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ από το καλοκαίρι του 2020 ανήκει στο ρόστερ της Α’ ομάδας, με την οποία έχει μετρήσει ήδη 12 συμμετοχές, όντας μόλις 18 ετών. Παράλληλα είναι διεθνής σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων μέχρι αυτό της Ελπίδων, όντας σταθερά από τους μικρότερους του κάθε γκρουπ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του και έδεσε τον παίκτη μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Τη σεζόν 2022-23 ο Κούτσιας θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στον ΝΠΣ Βόλος.

Καλή επιτυχία Γιώργο!».

Από τη μεριά της η ΠΑΕ Βόλος τονίζει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του 18χρονου επιθετικού Γιώργου Κούτσια για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Βόλος

Ο Ζαμπαλάς διαιτητής

Το κυριακάτικο ματς Βόλος-Ιωνικός για την 5η αγωνιστική της Super League θα σφυρίξει ο Σπύρος Ζαμπαλάς της Ένωσης Ηπείρου. Ο Ζαμπαλάς ήταν στο VAR του προηγούμενου αγώνα του Βόλου στο «Καραϊσκάκης» και διαιτητής φέτος στο Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-0.

Επίσης ο 31χρονος Ηπειρώτης διαιτητής πέρσι ήταν στο Πανθεσσαλικό πάλι σε ματς Βόλος-Ιωνικός (1-1) αλλά και στο παιχνίδι Βόλος-Παναιτωλικός (1-2).

Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου) και Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής) και 4ος διαιτητής ο Φώτης Πολυχρόνης της Ένωσης Πιερίας. Στο VAR θα είναι οι Στέφανος Κουμπαράκης από την Ένωση Κυκλάδων και Κώστας Νικολαΐδης από τη Μακεδονία και παρατηρητής ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

Προπώληση εισιτηρίων

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ (Κυριακή 18/9/22, 21.00) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 6.00 μ.μ.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό θα διατίθενται μέσω του viva.gr.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ούγγρος διαιτητής στο Αρης-Ολυμπιακός

Έγιναν γνωστοί χθες Πέμπτη (25/8) από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ξένος διαιτητής, όπως αναμενόταν, ορίστηκε στο μεγάλο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, με τον Ούγγρο Τάμας Μπόγκναρ να είναι ο άρχων του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διευθύνει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης και αυτό της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Τέλος, στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ μπήκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο (17/9)

20:00 Ατρόμητος – Λαμία

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

20:00 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

21:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Στάμος (Ηλείας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Μεϊδάνας (Αχαΐας)

Κυριακή (18/9)

18:00 Λεβαδειακός – ΑστέραςΤρίπολης

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Πουλόπουλος (Πειραιά)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

19:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτν/νιας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

20:00 Άρης – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Μπούζας, Κόμπορ (Ουγγαρία)

4ος: Μανούχος (Αργολίδας)

VAR: Μπέρκε (Ουγγαρία)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

21:00 Βόλος – Ιωνικός

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου