Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο ψυχωμένος Βόλος πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό

ο-ψυχωμένος-βόλος-πήρε-ισοπαλία-1-1-στο-881299

Παίζοντας με θάρρος, θράσος και ψυχή ο Βόλος έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική της Super League 1, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου με τους ερυθρόλευκους του Πειραιά στην έδρα τους μετά από τρεις ήττες και το άξιζε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον νεοφερμένο Οζέγκοβιτς, που στο ντεμπούτο του έβαλε ένα μαγικό γκολ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν το μισάωρο, ενώ ο Ολυμπιακός, που πίεσε αρκετά, βρήκε την ισοφάριση στο 76’ με τον Ελ Αραμπί. Στη συνέχεια η ομάδα του Κορμπεράν είχε τις φάσεις και για την ανατροπή, με τον Βόλο να κρατά το θετικό γι’ αυτόν αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες, που έβγαλαν στο γήπεδο ξανά τις αδυναμίες τους, είχαν μία καλή στιγμή μόλις στο 3’.

Σ’ αυτό το λεπτό απείλησαν με μακρινό σουτ του Εμβιλά, όπως και στο 23’ με τον Βαλμπουενά, ωστόσο ο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα κρατώντας το μηδέν.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Βόλος, που μπήκε με θάρρος στο παιχνίδι και αποφασισμένος για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού πρώτα απείλησε με φαλτσαριστό σουτ του Πάολο Φερνάντες στο 19’, δέκα λεπτά αργότερα (29’) άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Φερνάντες ντρίμπλαρε τον Ρέαμπτσιουκ, έκανε γύρισμα προς τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος με θαυμάσιο τακουνάκι σκόραρε στο παρθενικό του ματς στην Ελλάδα.

Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στο γήπεδο και στο 55’ είχε μία μεγάλη φάση με σουτ του Βαλμπουενά που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70’ ο Κούντε έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Τελικά η πίεση του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 76’. Ο Ελ Αραμπί έκανε τη σέντρα στην περιοχή του Βόλου, ο Σιέλης απομάκρυνε προς τη μεριά του Μαροκινού, ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν για το 1-1.

Το τελευταίο τέταρτο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Ολυμπιακού, που έκλεισε στην άμυνα του τον Βόλο απειλώντας με τον Ντε λα Φουέντε στο 88’ και κυρίως στο 95’, οπότε, αν και βρέθηκε μόνος απέναντι στο τέρμα και τον Κλέιμαν, πλάσαρε στο δοκάρι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο (46’ Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μπόουλερ (69’ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78’ Ντε λα Φουέντε), Μασούρας (46’ Μπίελ), Ουί-Τζο Χουάνγκ (46’ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78’ Μεταξάς), Μεσκίδα (58’ Β. Φερνάντες), Μπαριέντος (85’ Μπατόκιο), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (78’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (85’ Πίρινεν).

Το γκολ του Οζέγκοβιτς και ο πανηγυρισμός του μετά το 0-1

Η φάση της ισοφάρισης από τον Ελ Αραμπί

Ο Κ. Μπράτσος οδήγησε την ομάδα του στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης»

Τελευταίο ματς για Π. Φερνάντες

Όλα δείχνουν ότι το χθεσινό ήταν το τελευταίο με τη φανέλα του Βόλου για τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος μετακομίζει στον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία των δύο ομάδων, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει o Κούτσιας, ο οποίος θα έρθει ως δανεικός στην ομάδα της Μαγνησίας.

Εδωσε στην ασίστ στο γκολ του Βόλου ο Πάολο Φερνάντες στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου