Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την υπέρβαση στο «Καραϊσκάκης»

για-την-υπέρβαση-στο-καραϊσκάκης-882065

Στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό Πειραιώς αγωνίζεται σήμερα (18:30 – Cosmote Sport 1) ο Βόλος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, θέλοντας να είναι ανταγωνιστικός και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά.

Ο Βόλος καλείται σήμερα να κάνει μια αγωνιστική υπέρβαση, προερχόμενος από ήττα την περασμένη Κυριακή (0-1 από τον ΟΦΗ) στο Πανθεσσαλικό, όπου δεν έχει ακόμη νίκη, καθώς στην πρεμιέρα είχε ισοπαλία (3-3) με τον Αστέρα. Η μοναδική νίκη του είναι εκτός έδρας (0-1) επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη και σήμερα θέλει να κερδίσει κάτι… πέρα από τις εντυπώσεις!

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στο Europa League (2-1 από τη Ναντ στη Γαλλία) και στο «Καραϊσκάκης» στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει 2-0 τον ΠΑΣ και 3-1 τον Ιωνικό, ενώ είχε ενδιάμεσα και απώλεια με το 0-0 στην Τρίπολη.

Σε τρεις προηγούμενες επισκέψεις για το πρωτάθλημα της Super League 1 στο «Καραϊσκάκης», ο Βόλος γνώρισε ισάριθμες ήττες με 5-0, 4-1 και 2-1 πέρσι στην πιο ανταγωνιστική του εμφάνιση. Μία αντίστοιχη εμφάνιση με την περσινή θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα, διεκδικώντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βολιώτης προπονητής, Κώστας Μπράτσος, από τη μεριά του περιμένει η ομάδα να έχει υψηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης, κάτι που, όπως είχε πει, κόστισε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η βολιώτικη ομάδα, έχοντας αρκετά κίνητρα, θα έχει σήμερα και μια σημαντική αλλαγή, αφού δεν θα βρίσκεται στην 11άδα της ο Φαν Βέερτ, ο οποίος μετά από 34 ματς μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μετακίνηση μετά το σημερινό παιχνίδι του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να βρίσκεται πολύ κοντά στον δικέφαλο του Βορρά.

Με νέα πρόσωπα

Για το σημερινό ματς του Βόλου πάντως υπάρχουν δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή, καθώς ο Κώστας Μπράτσος έχει στη διάθεση του τον Σέρβο επιθετικό Ογκνιέν Οζέγκοβιτς και τον Ιταλοαργεντινό επιτελικό μέσο Κριστιάν Μπατόκιο.

Συνολικά 22 ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντες Βίκτορ, Οζέγκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τάχατος, Ουές, Πίρινεν, Λυμπεράκης, Ματίγια, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Μπατόκιο και Σταμένκοβιτς.

Φωτιάς στο «Καραϊσκάκης»

Ο διεθνής Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα θα είναι σήμερα διαιτητής στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Ο Φωτιάς θα έχει βοηθούς τη Χρύσα Κουρουμπύλια από τη Δυτική Αττική και τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα, ενώ στο VAR θα είναι ο Δημήτρης Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Αρχή για Κ-17

Σήμερα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων Super League U17, που γίνεται αρχικά σε 4 ομίλους, η ομάδα Κ-17 του Βόλου, η οποία θα υποδεχθεί στις 17:00 την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο «Βασδέκειο».

Δεσπόζει ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Το αθηναϊκό ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεσπόζει σήμερα στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι πρωτοπόροι και αήττητοι «πράσινοι» επιδιώκουν το 4 στα 4 και την παραμονή τους στην κορυφή, οι δε «κιτρινόμαυροι» μια ηχηρή νίκη για λόγους βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς.

Τα ματς σήμερα Κυριακή 11/9: Ολυμπιακός – Βόλος (18.30 – Cosmote Sport 1), Αστέρας Τρίπολης – Αρης (21.30 – Novasports Prime ), Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21.30 – Cosmote Sport 1) και αύριο Δευτέρα 12/9: ΠΑΟΚ – Λαμία (19.00 – Novasports Prime 1).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου