Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ο Πάολο Φερνάντες

πολύ-κοντά-στον-παοκ-ο-πάολο-φερνάντες-883012

Το αντίθετο δρομολόγιο ετοιμάζονται να κάνουν ο Πάολο Φερνάντες και ο Γιώργος Κούτσιας, με την προοπτική, όμως, από τη νέα χρονιά είναι συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Πώς θα γίνει αυτό;

Ο 24χρονος βραχύσωμος Ισπανός μεσοεπιθετικός πλησιάζει στην Τούμπα, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης και ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.

Από την άλλη υπάρχει διαπραγμάτευση με την οικογένεια του Κούτσια για την ανανέωση του συμβολαίου του με ορίζοντα το 2026, για άλλη μία τετραετία δηλαδή, καθώς το 2020 είχε υπογράψει συμβόλαιο ως το 2023 με δικαίωμα από πλευράς ΠΑΟΚ να το ανανεώσειγια έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο, στην Τούμπα θέλουν να τον δέσουν-πιθανόν-για ακόμη τέσσερα χρόνια και να τον στείλουν δανεικό στον Βόλο, για να πάρει … μπόλικο χρόνο συμμετοχής, κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο Αχιλλέας Μπέος.

Οι διαπραγματεύσεις για τον Πάολο Φερνάντες είναι πολύ προχωρημένες και ουσιαστικά η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσής της.

Το κόστος της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά δεν θα φτάσει σε καμία περίπτωση στα χρήματα (σ.σ. 1 εκατ. ευρώ) που φημολογούνταν ότι απαιτεί η ομάδα του Βόλου για την παραχώρηση του παίκτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου