Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Από την Πρέμιερ Λιγκ στον Βόλο

από-την-πρέμιερ-λιγκ-στον-βόλο-883026

Ενα δύσκολο ματς έχει αύριο ο Βόλος, παίζοντας για την 4η αγωνιστική της Super League με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Καραϊσκάκης», πιθανόν υπό το βλέμμα του Αντονί Νοκέρ, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική προσθήκη του Σεπτεμβρίου.

Εχει προηγηθεί ο Σέρβος επιθετικός Ογκνιέν Οζέγκοβιτς κι ενώ την τελευταία μέρα του Αυγούστου είχε ανακοινωθεί και ο 30χρονος Ιταλοαργεντινός επιτελικός μέσος Κριστιάν Μπατόκιο, που ακόμη δεν έχει αγωνιστεί.

Η ομάδα του Βόλου δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί, θέλοντας κάτι θετικό για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκης, αλλά το όνομα του Γάλλου Νοκέρ ήδη κάνει αίσθηση στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βολιώτικη ομάδα ήρθε σε συμφωνία και αποκτά με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, που σίγουρα είναι μία τεράστια μεταγραφή για τον Βόλο, διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι πριν από δύο χρόνια, η Φούλαμ δαπάνησε 11,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Νοκέρ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο. Αν όλα πάνε καλά, θα βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

O Νοκέρ την περσινή περίοδο είχε επτά συμμετοχές με τη Φούλαμ, ενώ πρόπερσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία σε 38 ματς είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Νοκέρ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και ως επιτελικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020, ενώ τώρα θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βόλος, έχοντας την «απώλεια» του Ολλανδού Φαν Βέερτ που μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, το αργότερο έως την ερχόμενη Πέμπτη θα γνωρίζει αν θα παραχωρηθεί και ο Πάολο Φερνάντες, ενώ η ομάδα με καθαρό μυαλό θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες προερχόμενη από την πρώτη της ήττα.

Με Φωτιά δεν έχει νίκη ο Βόλος

Ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό Π. στο «Γ. Καραϊσκάκης» αύριο Κυριακή (18:30 Cosmote Sport 1 HD).

Για τον διεθνή Φωτιά είναι ο 48ος αγώνας στη Super League και φέτος σφύριξε στο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2, ενώ πέρσι στο Βόλος-Αστέρας 0-2.

Την περίοδο 2020-21 ο Φωτιάς ήταν διαιτητής σε πέντε ματς του Βόλου, ένα για το κύπελλο (ΑΕΚ-Βόλος 4-2) και τέσσερα στο πρωτάθλημα (26/9/20: Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0, 13/12/20: Βόλος-Παναιτωλικός 0-0, 7/3/21: Παναιτωλικός-Βόλος 1-0 και 3/4/21: Λαμία-Βόλος 1-1).

Την περίοδο 2019-20 ήταν πάλι σε ματς Βόλου-Ολυμπιακού αλλά στο Πανθεσσαλικό (22/12/19: Βόλος – Ολυμπιακός 0-0).

Επομένως, με τον Φωτιά ο Βόλος δεν έχει νίκη, αντίθετα έχει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Οι ομάδες Κ-19 και Κ-17

Στο γήπεδο Ταύρου (17:00) αγωνίζεται σήμερα η Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος στο δεύτερο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Super League U19, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Π.

Αύριο Κυριακή κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων Super League U17 και οι μικροί του Βόλου, που θα υποδεχθούν (17:00) την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο «Βασδέκειο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου