Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εχει ανοιχτά θέματα, αλλά και αγώνα

εχει-ανοιχτά-θέματα-αλλά-και-αγώνα-884656

Με ανοιχτά θέματα, όπως το αν μετά τον Φαν Βέερτ παραχωρηθεί και ο Πάολο Φερνάντες ή αν θα γίνουν κι άλλες προσθήκες στην ομάδα, ο Βόλος προετοιμάζεται για την 4η αγωνιστική της Super League, έχοντας την Κυριακή ματς στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα ο Βόλος, προερχόμενος από την πρώτη του ήττα, έχει δουλέψει για την επόμενη μέρα, θέλοντας να διορθώσει λάθη και αδυναμίες, αλλά και να έχει πιο καθαρό μυαλό, για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Για το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην ομάδα περιμένουν την ετοιμότητα του Σέρβου επιθετικού Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Φαν Βέερτ, ενώ περιμένουν να αγωνιστεί ο 30χρονος Ιταλοαργεντινός επιτελικός μέσος Κριστιάν Μπατόκιο, που είναι ήδη μια εβδομάδα στον Βόλο.

Ο Φωτιάς διαιτητής

Ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (18:30) για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Φωτιάς θα έχει για βοηθούς του τη Χρύσα Κουρουμπύλια από τη Δυτική Αττική και τον Ανδρέα Μεϊντάνα από την Αχαΐα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δ. Μαλούτας από την Ημαθία. Στο VAR θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ζαμπάλας (Ηπείρου) και Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Ο ερχομός Οζέγκοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός, Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, νέο μεταγραφικό απόκτημα της βολιώτικης ομάδας, έγινε γνωστό πως είχε στο παρελθόν πέρασμα από την Ελλάδα. Σύμφωνα με το SDNA, τον Φεβρουάριο του 2011 και σε ηλικία μόλις 17 ετών ήρθε στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από το… μικροσκόπιο του τότε τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Εκείνη την περίοδο ο Οζέγκοβιτς ήταν ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα στη Σερβία. Με τις ομάδες Νέων του Ερυθρού Αστέρα μετρούσε 44 γκολ σε 32 παιχνίδια, ενώ με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Σερβίας είχε 18 γκολ σε 27 ματς.

Παρεμπιπτόντως ενδιαφέρον για τον τότε νεαρό Σέρβο επιθετικό έδειξαν την ίδια περίοδο ομάδες από τη Γερμανία (Χοφενχάιμ, Μόναχο 1860, Στουτγκάρδη), ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας δεν έδινε άδεια εργασίας στον πατέρα του που ήταν απαραίτητη για τη μόνιμη εγκατάστασή του στη Γερμανία. Έτσι αντί για την Μπουντεσλίγκα, ο Οζένκοβιτς έστριψε … το τιμόνι προς Σπάτα μεριά.

Ωστόσο, παρά τα δύο γκολ που έβαλε στο φιλικό με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ κόντρα στην πρώτη ομάδα της Ένωσης και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε, δεν στέριωσε στην Ένωση, σε μια δύσκολη διοικητική περίοδο για το κλαμπ και με…αλμυρό το κόστος των τροφείων του.

Μετά από έντεκα χρόνια ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα και για μόνιμη εγκατάσταση, αυτή τη φορά υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Βόλο στη μετά – Φαν Βέερτ εποχή στην ομάδα.

Το «αντίο» του Φαν Βέερτ στον Βόλο

Ο Τομ Φαν Βέερτ, που προχθές ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, μέσω των social media αποχαιρέτησε τον Βόλο. Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός έγραψε στο Instagram: «Μια πολύ ξεχωριστή σεζόν που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Ένιωσα την αγάπη και την υποστήριξή σας από την πρώτη μου μέρα στο Βόλο και έδωσα τα πάντα στο γήπεδο, για να ανταποδώσω λίγη από αυτήν την αγάπη! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο».

Οι πιθανότητες για τον Π. Φερνάντες

Ο Π. Φερνάντες ακόμα δεν έχει πωληθεί από τον Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει για δεκάρι, ενώ η ΑΕΚ τον είχε στη λίστα της, αλλά οι άνθρωποί της τονίζουν ότι έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές.

Ακόμη, η μετακόμιση του Ισπανού στη Ρωσία αποκλείστηκε, ενώ στην ΠΑΕ Βόλος, αν δεν πάρει μεταγραφή ο παίκτης, του έχουν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο!

Αυτά είναι τα δεδομένα με τον Φερνάντες και το θέμα ακόμα δεν έχει κλείσει. Πάντως, όπως αναφέρθηκε στο Sportime της Πέμπτης και στη στήλη «Agent Greek», ο Φερνάντες θέλει να… πετάξει για κάπου με υψηλότερους στόχους, επομένως από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το κενό στη Θεσσαλονίκη, περιμένει. Για την ιστορία, ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε πέρυσι 30 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ. Φέτος έχει ήδη 3 αγώνες, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Απαλλαγή για Βόλο

Σε απολογία είχε κληθεί ο Βόλος για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά απαλλάχθηκε από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Οι ομάδες Νέων

Αύριο Σάββατο 10/9 η Κ-19 της ΠΑΕ Βόλος θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Super League U19, αντιμετωπίζοντας στον Ταύρο (17:00) την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το ματς είναι για την 4η αγωνιστική, ενώ το πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 3η (η 1η και 2η θα οριστούν αργότερα), με την ομάδα Κ-19 του Βόλου να έχει ισοπαλία 1-1 (56’ Παπαθανασίου-50’ Σωμαράκης) με τον ΟΦΗ, ενώ ο ΟΣΦΠ κέρδισε 4-0 τον Ιωνικό 4-0 (9’ Μουζακίτης, 30’ Προκοπίου, 49’ Παπακανέλλος, 80’ Χαρ. Κωστούλας).

Μεθαύριο Κυριακή κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων Super League U17 και οι μικροί του Βόλου, που θα υποδεχθούν (17:00) την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο «Βασδέκειο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου