Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Τελειώνει» το ρωσικό ενδιαφέρον για Φερνάντες!  

τελειώνει-το-ρωσικό-ενδιαφέρον-για-885958

Ο Τομ Φαν Βέερτ, πρώτος σκόρερ πέρσι του Βόλου, είναι ήδη παίκτης της ΑΕΚ και η βολιώτικη ΠΑΕ έδειξε πως ήταν ήδη έτοιμη για την αντικατάσταση του 32χρονου Ολλανδού επιθετικού με την άμεση ανακοίνωση της απόκτησης του 28χρονου Σέρβου φορ Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

Παράλληλα, είναι σε αναμονή για το πού θα καταλήξει και το σίριαλ με τον Πάολο Φερνάντες, ενώ την Κυριακή έχει ματς στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό!

Το ερώτημα πλέον είναι εάν θα πουληθεί και ο Π. Φερνάντες και ο Βόλος με το κατάλληλο αντίτιμο δεν θα του φράξει τον δρόμο, ενώ, αν δεν συμβεί αυτό, θα του προτείνει άμεσα επέκταση συμβολαίου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Πάολο Φερνάντες συνδέθηκε με ενδιαφέρον ομάδων από Κύπρο, Ισραήλ, Ελλάδα και Ρωσία και πιο έντονα από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο, παρά τα ποσά που ακούστηκαν και γράφτηκαν, η διαπραγμάτευση των Ρώσων με τον Βόλο δεν προχώρησε, με τον ατζέντη του να κλείνει την υπόθεση!

«Η διαπραγμάτευση έχει κλείσει. Τώρα, η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στη Σπαρτάκ είναι αδύνατη. Δε θα πάει εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μποτίνες στη «Sport Express».

Σήμερα μάλιστα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία, όμως σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, εξακολουθεί να είναι ανοικτή η μεταγραφική αγορά.

Στη χώρα μας, όπου έμπρακτο ενδιαφέρον έδειξε ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, οι μεταγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου κι ενώ ο Φερνάντες έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βόλος μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ως εκ τούτου από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς αντίτιμο για τον Βόλο!

Στην ΠΑΕ Βόλος όμως, αν δεν πάρει μεταγραφή ο Φερνάντες, του έχουν πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο!

Στο μεταξύ στον Βόλο περιμένουν να δουν την ετοιμότητα του Σέρβου επιθετικού Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Φαν Βέερτ από την τουρκική Μανίσασπορ και ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος το 2016 είχε πραγματοποιήσει και μία συμμετοχή με την Εθνική Σερβίας, αγωνιζόταν στη Μανίσασπορ από τον Γενάρη του 2022, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Αδάνασπορ.

Τη σεζόν που πέρασε σε 28 συμμετοχές είχε επτά γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Παρτιζάν. Με τους κόκκινους του Βελιγραδίου είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές, όμως με την Παρτιζάν σε 56 ματς μέτρησε 18 γκολ και 12 ασίστ, ενώ έπαιξε και στο Europa League.

Επίσης, και εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στην ομάδα του Βόλου έχει αποκτηθεί πρόσφατα και τον περιμένουν να αγωνιστεί ο 30χρονος Ιταλοαργεντινός επιτελικός μέσος Κριστιάν Μπατόκιο, που τελευταία αγωνίστηκε στο Μεξικό.

Πρεμιέρα στη Super League Κ17

Σέντρα έχουμε και στο νέο πρωτάθλημα της Super League Κ17 αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα έχει τέσσερις ομίλους και θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις τη φετινή σεζόν και στην πρεμιέρα οι μικροί του Βόλου θα υποδεχθούν την προσεχή Κυριακή την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας στο «Βασδέκειο» στις 17.00.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί με τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, ενώ θα ολοκληρωθεί με μονούς αγώνες, που θα δίνουν μια θέση στο Final Four. Στη δεύτερη φάση οι ομάδες θα αυξηθούν, καθώς θα προστεθεί και η Λάρισα και οι όμιλοι θα γίνουν… δύο, όπως ακριβώς είχαμε συνηθίσει! Δηλαδή Νότιος και Βόρειος.

Τώρα την Κυριακή στον 3ο όμιλο εκτός από το ματς Βόλος-Λαμία θα παίξουν και ΑΕΚ-Λεβαδειακός στις 13.00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου