Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ακόμη μία σημαντική πώληση…

ακόμη-μία-σημαντική-πώληση-887622

Δουβίκας, Μήτογλου πέρσι, Φερράρι φέτος και τώρα Φαν Βέερτ. Τον δρόμο που χάραξαν οι δύο Ελληνες διεθνείς και ο Αργεντινός αριστερός μπακ ακολούθησε ο Τομ Φαν Βέερτ, που αποτελεί τον τέταρτο παίκτη του Βόλου που πωλείται και θα φέρει έσοδα στα ταμεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του Ολλανδού φορ, που πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ, θα είναι η ΑΕΚ, η οποία μετά τον Μήτογλου αγοράζει και δεύτερο παίκτη από τον Βόλο.

Ο Φαν Βέερτ είχε μεγάλη επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε μία κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και την υλοποίησε η ΠΑΕ Βόλος, που ανακοίνωσε χθες πρώτη τη μεταγραφή, τονίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Για τη μετακίνηση του Ολλανδού στην ΑΕΚ έκανε δήλωση στο sdna.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος βρέθηκε χθες στη Αθήνα για την ολοκλήρωση του deal: «Συμφωνήσαμε και τελειώσαμε με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Φαν Βέερτ. Η ΑΕΚ παίρνει τον πρώτο σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος. Το εάν θα πιάσει ή όχι εξαρτάται από την ΑΕΚ. Στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Ριζούπολη έπαιζε 90 λεπτά με…γιόμες. Ο Φαν Βέερτ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ικανός σκόρερ. Θέλει όμως να παίρνει τις μπαλιές του μέσα στην περιοχή, για να τελειώνει τις φάσεις».

Θυμίζουμε ότι ο Φαν Βέερτ έδειχνε με κάθε τρόπο πως στα 32 του -και μετά τη μεγάλη του διάκριση να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα- ήθελε να αποχωρήσει από τον Βόλο. Αρχικά, είχε συμφωνήσει με τη ΣΠΑΛ, η οποία έδινε πολύ μικρό ποσό στον Βόλο.

Τελικά, ο ικανός επιθετικός έμεινε στους κυανέρυθρους, αλλά το ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα, όπως ο Αρης και η ΑΕΚ, και από το εξωτερικό, με τελευταία τη ρωσική Σότσι, παρέμενε, και τελικά ο δικέφαλος του Νότου τον έκανε δικό του, θέλοντας έναν επιθετικό περιοχής, καθώς δεν είχε τέτοιον παίκτη στο ρόστερ του κι αυτό παραδόξως αποδείχθηκε περίτρανα στο ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Η ήττα λοιπόν της ομάδας του Αλμέιδα από τον Βόλο με 0-1 οδήγησε κατά κάποιον τρόπο στη μεταγραφή του Φαν Βέερτ, που πλέον θα φορά τα κιτρινόμαυρα και θα αγωνιστεί σε μία κορυφαία ελληνική ομάδα.

Ο Φαν Βέερτ είναι μια επιλογή που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Αλμέιδα και των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς, εκτός του ότι διαθέτει καλή επαφή με τα δίχτυα, μπορεί να παίξει τόσο μαζί με τον Αραούχο στην κορυφή, όσο και μόνος του.

Από δω και πέρα ενδιαφέρον έχει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του 32χρονου φορ, αν και ακούγεται ότι έχουν ήδη κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, με τον Βόλο να βάζει σύμφωνα με πληροφορίες στα ταμεία του τουλάχιστον 800.000 ευρώ από την πώληση του Ολλανδού.

Η Σπάρτακ δίνει 800.000

ευρώ για Π. Φερνάντες

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δοθεί τις επόμενες μέρες τέλος στο «σίριαλ» της μεταγραφής και του Πάολο Φερνάντες, αν και από τον Βόλο τονίζουν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο ανανέωσης από τώρα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει τέσσερις προτάσεις, από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τη Σπάρτακ Μόσχας και την Αχμάτ Γκρόζνι.

Ούτως ή άλλως πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς στη Ρωσία οι μεταγραφές τελειώνουν στις 9 Σεπτεμβρίου, στην Ελλάδα στις 15, ενώ φυσικά θα πρέπει να συναινεί και ο παίκτης για την ομάδα που θα πάει.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα του ρωσικού «Sport24.ru», η Σπαρτάκ Μόσχας έχει ανεβάσει την προσφορά της για τον Πάολο Φερνάντες στις 800 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο από την πλευρά του ο Βόλος εξακολουθεί να μη συμφωνεί.

Όπως είναι γνωστό, ο Βόλος θέλει να βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Ισπανού επιθετικού στους Ρώσους.

Την είδηση για τη νέα πρόταση που έκανε ο ρωσικός σύλλογος, επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας: «Η Σπαρτάκ Μόσχας αύξησε την προσφορά στις 800 χιλιάδες ευρώ. Ο Βόλος εξακολουθεί να μη συμφωνεί με την πώληση του Πάολο».

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει γραφτεί το όνομα του Γάλλου Νοκέρ της Φούλαμ, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη, στην περίπτωση που πάρει μεταγραφή ο Πάολο Φερνάντες.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

για το Ολυμπιακός-Βόλος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Superleague με τον Βόλο στο Γ. Καραϊσκάκης και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι εισιτήρια διατίθενται από χθες Τρίτη μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Τετάρτη 07/09 έως Παρασκευή 9/9 (10.00-18.00), το Σάββατο 10/9 (10:00-15:00) καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξή του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου