Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Η ρωσική Σότσι θέλει τον Φαν Βέερτ

η-ρωσική-σότσι-θέλει-τον-φαν-βέερτ-853366

Και άλλος μνηστήρας για τον Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου εκτός από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η ρωσική Σότσι έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ολλανδού φορ και εξετάζεται. Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή «η Ωρα του Βόλου» ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Βόλος, Μάνος Παναγιωτόπουλος. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Αμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Για τον Τομ (σ.σ. Φαν Βέερτ) υπάρχουν δύο προτάσεις. Η μία είναι η γνωστή από την ΑΕΚ. Υπάρχει κι άλλη μία πρόταση από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από τη Σότσι. Υπάρχουν αυτές οι δύο προτάσεις και τις εξετάζει η διοίκηση και ο Αχιλλέας Μπέος. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για τον Πάολο Φερνάντες, με τη διαφορά ότι έχει τέσσερις προτάσεις, από τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τη Σπάρτακ Μόσχας και την Αχμάτ Γκρόζνι.

Ούτως ή άλλως μέσα στη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Στη Ρωσία οι μεταγραφές τελειώνουν ή στις 8 ή στις 9 Σεπτεμβρίου, στην Ελλάδα στις 15. Και τους δύο παίκτες το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει πολύ άμεσα. Γίνονται οι τελικές συζητήσεις με τους μάνατζερ, αλλά και τους παίκτες, γιατί, γιατί θα πρέπει να συναινεί και ο παίκτης. Να μη θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι οι παίκτες αυτοί θα φύγουν, γιατί στο μυαλό του Αχιλλέα Μπέου υπάρχει το ενδεχόμενο της ανανέωσης των συμβολαίων για ακόμη έναν χρόνο.

Είναι μία διαδικασία εν εξελίξει και δεν είναι κάτι απλό, αλλά στις επόμενες τρεις μέρες θεωρώ ότι θα έχει τελειώσει είτε έτσι είτε αλλιώς η υπόθεση για τον Τομ και τον Πάολο.

Αν φύγουν, θα υπάρξουν αντικαταστάτες τους. Ήδη έχει γραφτεί το όνομα του Νοκέρτ, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου