Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να επανέλθει στις επιτυχίες…

να-επανέλθει-στις-επιτυχίες-853634

Να διορθώσει λάθη και αδυναμίες, να έχει πιο καθαρό μυαλό και να επανέλθει στις επιτυχίες είναι πλέον ο στόχος για τον Βόλο, μετά την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League την περασμένη Κυριακή, κι ενώ έχει μπροστά του πολύ δύσκολο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Βόλος έχασε προχθές από τον ΟΦΗ με 0-1 στο Πανθεσσαλικό, όπου δεν έχει ακόμη νίκη, καθώς στην πρεμιέρα είχε ισοπαλία (3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης και η μοναδική νίκη είναι με 0-1 επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ενώ την ερχομένη Κυριακή στις 18:30 θα αγωνιστεί σε μια έδρα, όπου δεν έχει καταφέρει τα τρία προηγούμενα χρόνια να κερδίσει κάτι… πέρα από τις εντυπώσεις!

Για το προχθεσινό ματς, ο Βολιώτης προπονητής Κώστας Μπράτσος ανέφερε ότι το γρήγορο γκολ του Διαμαντή ήταν αυτό που έκανε στην ομάδα να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της: «Μπήκαμε χωρίς αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι και το πληρώσαμε. Ο αντίπαλος έκλεισε τις γραμμές και εμείς δεν βρήκαμε λύσεις. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων, με τον Βόλο να μην έχει και το καθαρό μυαλό για να αντιδράσει όπως έχει κάνει σε αλλά ματς.

Μετά από ένα σημαντικό διπλό επί της ΑΕΚ ο ΟΦΗ «προσγείωσε» απότομα τη βολιώτικη ομάδα, που δεν αποκλείεται να ήταν και επηρεασμένη από τη μεταγραφολογία γύρω από παίκτες της, που είναι βαρόμετρο στην απόδοση και στα αποτελέσματα.

Από την άλλη ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας έδειξε την ικανοποίησή του για την πρώτη νίκη της σεζόν, αναφερόμενος και στις δυσκολίες που έχει λόγω των επιλογών: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γιατί έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο υποφέραμε γιατί δεν έχουμε παίκτες. Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμένα, που είμαι προπονητής τόσα χρόνια. Αναγκαζόμαστε να βάλουμε παίκτες που δεν είναι έτοιμοι ή μικροί και δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Σε λίγο διάστημα θα είμαστε διαφορετικοί, θα είμαστε καλύτεροι όταν επιστρέψουν οι απουσίες μας. Δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως είναι η ομάδα μας τώρα», ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, ενώ ο σκόρερ του Αποστόλης Διαμαντής που είχε περάσει από τον Βόλο δήλωσε: «Ήταν μια καλή εβδομάδα, ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, είχαμε πίστη και θετικότητα. Η πίεση μας βγήκε με καλό τρόπο. Δουλεύω πολύ το σκοράρισμα, το ψάχνω και μάλλον φαίνεται μου πάει το γήπεδο» είπε αρχικά για τη νίκη επί του Βόλου, τονίζοντας πως: «Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κοιτάει ψηλά. Με την επιστροφή των τραυματιών θα γίνουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι.

Νέος «μνηστήρας» για Φερνάντες

Ολα ανοιχτά συνεχίζουν να είναι στην ΠΑΕ Βόλος σχετικά με τη μεταγραφολογία που υπάρχει τελευταία και ειδικά για την πώληση του Ισπανού επιτελικού μεσοεπιθετικού Πάολο Φερνάντες και ενώ μένουν λίγες μέρες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομα του Ισπανού συνδέθηκε με πολλούς ενδιαφερόμενους το καλοκαίρι. Τον κοίταξαν ΠΑΟ, ΑΕΚ αλλά πρόταση δεν έκανε κανείς, ενώ πιο ζεστό είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Πάντως πιο χειροπιαστό ενδιαφέρον προέκυψε από ομάδες του εξωτερικού και οι Αρης Λεμεσού και Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν οι πρώτες ομάδες που ενδιαφερθήκαν, ενώ πρόταση υπήρξε και από την Σπαρτάκ Μόσχας του Γκιγέρμο Αμπασκάλ με τον Βόλο να επιμένει πως πουλάει αλλά δεν ξεπουλάει έχοντας οικονομικές απαιτήσεις ανάλογες με την αξία του Ισπανού.

Ωστόσο, προέκυψε και νέος μνηστήρας από τη Ρωσία. Ο Αχμέντ Αϊνταμίροφ, γενικός διευθυντής της Αχμάτ Γκρόζνι, παραδέχτηκε πως: «Μιλάμε με τον Βόλο και θα δούμε τι θα συμβεί. Πάντως το ζήτημα δεν εξαρτάται μόνο από την ομάδα του αλλά και από τον παίκτη. Αν είναι δηλαδή διατεθειμένος να έρθει στη Ρωσία. Εχουμε αρκετούς τραυματισμούς και θέλουμε ενίσχυση».

Ο εκπρόσωπος του Φερνάντες Άλμπερτ Μποτίνες όπως και η ΠΑΕ Βόλος είναι σε ανοικτή γραμμή με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα του Φαν Βέερτ και η πληροφορία ότι τα τελευταία 24ωρα ο Βόλος «σαρώνει» την αγορά για σέντερ φορ ενισχύει την πιθανή αποχώρησή του. «Ζεστή» παραμένει η ΑΕΚ για πρόταση απόκτησης του Ολλανδού και από πλευράς Ένωσης διαρρέεται πως η περίπτωση του 32χρονου φορ μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η πιο πιθανή.

Αλλαγή ώρας σε δύο ματς

Η Super League ανακοίνωσε πως δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής άλλαξαν ώρα. Συγκεκριμένα, νωρίτερα θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΟΦΗ-Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός που διεξάγονται το Σάββατο (10/09). Αναλυτικά: Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, οι κάτωθι αγώνες αλλάζουν ώρα, και θα διεξαχθούν ως εξής:

  • Ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10.09.2022 στις 18:30 (αντί για 19:00).
  • Ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10.09.2022 στις 19:15 (αντί για 19:30).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου