Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για την πρώτη νίκη έδρας ο Βόλος

για-την-πρώτη-νίκη-έδρας-ο-βόλος-856633

Για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη νίκη έδρας μετά το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη θα αγωνιστεί σήμερα ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό, υποδεχόμενος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League (19:00, Cosmote Sport 1) τον τελευταίο και χωρίς βαθμό ΟΦΗ, που ξεκίνησε με ήττες σε Περιστέρι (3-1 από τον Ατρόμητο) και Ηράκλειο (0-2 από τον Παναθηναϊκό).

Ο Βόλος μπορεί να έχει «ανοικτά» μεταγραφικά θέματα, αλλά σήμερα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τον κρατήσουν ψηλά στη βαθμολογία κι ενώ την επόμενη Κυριακή 11/9 έχει το ματς στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ ο Κώστας Μπράτσος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και οι Μπαριέντος και Μεσκίδα ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Η αποστολή, που αποτελείται από 20 παίκτες, έχεις ως εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Φαν Βέερτ

Ο ΟΦΗ έρχεται με σοβαρές απουσίες και σε συνδυασμό με τις ελλείψεις που έχουν στο ρόστερ τους οι Κρητικοί, λόγω κακού σχεδιασμού, είναι σήμερα το αουτσάιντερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Ντουρμισάι, Νέιρα, Τοράλ, Μπαλογιάννη και Τσιλιανίδη και την αποστολή τους, που έφθασε χθες με τσάρτερ στη Νέα Αγχίαλο, αποτελούν οι: Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Ντικό, Καμάου και Θεοδοσουλάκης.

Εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5 μ.μ.

Η προϊστορία

Σε δέκα αναμετρήσεις, οκτώ για τη Σούπερ Λιγκ και δύο για το Κύπελλο, ο Βόλος μετρά συνολικά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στις 21/9/2019 είχαμε Βόλος-ΟΦΗ 1-0, στις 4/1/2020 ΟΦΗ-Βόλος 1-2, στις 23/11/2020 ο Βόλος-ΟΦΗ 1-4, στις 20/1/2021 Βόλος-ΟΦΗ 2-0 για το Κύπελλο και στις 4/2/21 ΟΦΗ-Βόλος 1-1 στη ρεβάνς, στις 14/2/2021 ΟΦΗ-Βόλος 1-2, στις 20/3/2021 Βόλος-ΟΦΗ 0-0 για τα playouts, στις 20/11/2021 Βόλος-ΟΦΗ 0-2, στις 13/2/2022 ΟΦΗ-Βόλος 2-1 και στις 14/5/22 Βόλος-ΟΦΗ 5-0 για τα playouts στην ευρύτερη νίκη του Βόλου στη μεγάλη κατηγορία.

Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό

Ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών, θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση με βοηθούς του τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας) και Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, VAR ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας Χαλκιδικής.

Επιστολή για συνεδρίαση του Δ.Σ.

Την επίσπευση της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League ζήτησε με επιστολή του ο Βόλος στη Λίγκα, θεωρώντας πως πρέπει να συζητηθούν βασικά ζητήματα που εκκρεμούν και χρίζουν επίλυσης.

Κάποια απ’ αυτά τα θέματα, για τα οποία ο Βόλος έστειλε τη συγκεκριμένη επιστολή, έχουν να κάνουν με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, με την ευθύνη φιλοξενούμενων ομάδων για επεισόδια των οπαδών τους, με τη διαιτησία, τις σχέσεις της Λίγκας με την ΕΠΟ, αλλά και με την ενημέρωση για την απόδοση του ποσοστού από το στοίχημα.

Σπαρτάκ Μόσχας για Π. Φερνάντες

Για το ενδιαφέρον της Σπάρτακ Μόσχας για τον Πάολο Φερνάντες, τοποθετήθηκε επίσημα ο αθλητικός διευθυντής της ρώσικης ομάδας, Εβγένι Μελεζίκοφ.

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αλλά εμμέσως πλην σαφώς η Σπάρτακ Μόσχας δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το 1,5 εκ. ευρώ που ζητάει ο Βόλος για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.«Τα πάντα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του Βόλου. Θέλουμε να μιλάμε για τις τιμές της αγοράς και όχι τις επιθυμίες του Βόλου», ήταν η τοποθέτηση του αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία όμως συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ μαγνητίζει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα σημερινά παιχνίδια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

18:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου,

Ατρόμητος-Παναιτωλικός

19:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο,

Βόλος-ΟΦΗ

21:30 Γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης»,

Άρης-ΠΑΟΚ

Στο Βασδέκειο σήμερα η Κ19 με ΟΦΗ

Με την 3η αγωνιστική αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Κ19 της Σούπερ Λιγκ, ενώ οι δύο πρώτες αναβλήθηκαν. Ο Βόλος υποδέχεται στις 10.30 στο Βασδέκειο τον ΟΦΗ, με την Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από τη Λάρισα να διευθύνει την αναμέτρηση.

Στη διάθεση του προπονητή Λευτέρη Καλογήρου, ο οποίος σήμερα θα ανακοινώσει την τελική 20αδα, είναι οι: Αυγερινός, Καλαμπούκας, Χάιτας, Καποτάς (τερματοφύλακες), Καραστέργιος, Ζαχαρούλης, Σανάι, Θεοδωρίδης (κεντρικοί αμυντικοί), Μαλαμούλης, Ζαρίφης, Βαϊνόπουλος, Σίμος, Ζέρβας (πλάγιοι αμυντικοί), Ορτέντζιος, Αιχμαλωτίδης, Κύρκος (αμυντικοί μέσοι), Παπαθανασίου, Στεργίου, Τόμε, Κασιούρας, Αναστασίου, Βασίλης Σταυραντώνης (επιθετικοί χαφ), Καφετζή, Νταϊλάνι, Σπυρολάρι (επιθετικοί).

Απουσιάζουν οι τραυματίες Τζαφέρι, Γαβριηλίδης και οι Τσελεμπάκης, Τουλουμενίδης, που δεν εκδόθηκε το δελτίο τους. Δανεικός θα δοθεί ο Ίννος, πιθανόν στον Αγροτικό Αστέρα.

Ακόμη, να τονιστεί ότι προχθές Παρασκευή έγινε η κλήρωση για το πρωτάθλημα Κ17 και ο Βόλος κληρώθηκε στον 3ο όμιλο (σ.σ. τέσσερις όμιλοι συνολικά στην 1η φάση) με Λαμία, Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου