Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με καθαρό μυαλό για τη δεύτερη νίκη

με-καθαρό-μυαλό-για-τη-δεύτερη-νίκη-857071

Κάνοντας ένα διάλειμμα στην υπαρκτή γύρω από παίκτες του μεταγραφολογία, ο Βόλος θα αγωνιστεί αύριο (4/9 στις 19:00) με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, θέλοντας την πρώτη νίκη έδρας και δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολλανδός Φαν Βέερτ και ο Ισπανός Πάολο Φερνάντες είχαν σκοράρει στο περασμένο πρωτάθλημα στην ευρύτερη νίκη του Βόλου (5-0 τον ΟΦΗ) στη μεγάλη κατηγορία και τώρα καθημερινά είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων, αλλά φαίνεται ότι δεν επηρεάζονται απ’ αυτό και δείχνουν προσηλωμένοι στον Βόλο, επιθυμώντας αύριο να συμβάλουν σε μια ακόμη νίκη.

Οι κυανέρυθροι, μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ, θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη αύριο απέναντι στον ΟΦΗ, με την ομάδα της Κρήτης να είναι μοναδική στο πρωτάθλημα χωρίς βαθμό, να έχει απουσίες, αλλά να θεωρείται πάντα επικίνδυνη, καθώς εκτός της περσινής βαριάς ήττας, είχε κερδίσει στον Βόλο 0-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με δυο γκολ του Τοράλ, που αύριο θα λείψει, όπως και ο Νέιρα.

Ζητούμενο για τον Βόλο είναι να δείξει το καλό του πρόσωπο και το καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη τα μεταγραφικά, και ο Κώστας Μπράτσος – που δήλωσε ότι οι παίκτες για τους οποίους ακούγεται πως μπορεί να φύγουν είναι συνεπείς και προσηλωμένοι στην ομάδα – αύριο θα έχει επιπλέον λύσεις κυρίως με τον Ζαν Μπαριέντος αλλά και τον έτερο Ουρουγουανό Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, που δεν είχαν αγωνιστεί στα δυο πρώτα ματς.

Επίσης μέσα στην εβδομάδα έχει προστεθεί στο ρόστερ και ο Ιταλοαργεντινός μέσος Κριστιάν Μπατόκιο, αλλά έχοντας ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα δύσκολα θα υπολογίζεται για αύριο, ενώ στη βολιώτικη ΠΑΕ ελπίζουν πως η 4η χρονιά στη μεγάλη κατηγορία θα είναι πολύ καλύτερη από πλευράς προσέλευσης φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό.

Για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ, στο Πανθεσσαλικό (4/9, 19:00) υπήρξε προπώληση εισιτηρίων και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5.00 μ.μ.

Η μεταγραφολογία

Μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην παρατεταμένη μεταγραφολογία. Ο Πάολο Φερνάντες παραμένει ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που υπάρχει πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας, ο Τομ Φαν Βέερτ φαίνεται ως λύση για την επίθεση της ΑΕΚ… και η ΠΑΕ Βόλος στην περίπτωση αποχωρήσεων θέλει αντικαταστάτες!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ντέρμπι με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόταση για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου και ο Ιβάν Σαββίδης δεσμεύτηκε δημόσια πως θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη επιθυμία, λέγοντας πως «το ρόστερ δεν έχει κλείσει». Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον Αχιλλέα Μπέο.

Επίσης ο Πάολο Φερνάντες βρίσκεται στο «κάδρο» της Σπαρτάκ Μόσχας και μεταξύ της ρωσικής ομάδας και του Βόλου υπάρχουν συνεχείς επαφές για χάρη του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Ο Αλμπέρτο Μποτίνες, μάνατζερ του Πάολο Φερνάντες, μιλώντας για την πορεία των επαφών που έχουν Βόλος και Σπαρτάκ Μόσχας ανέφερε: «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αλλά υπάρχει απόσταση. Ο Βόλος ζητά 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης».

«Ζεστή» παραμένει και η ΑΕΚ για πρόταση απόκτησης του Ολλανδού Φαν Βέερτ και από πλευράς Ένωσης διαρρέεται πως η περίπτωση του 32χρονου φορ μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η πιο πιθανή, τόσο γιατί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι δεδομένο, όσο και επειδή τα τελευταία 24ωρα ο Βόλος «σαρώνει» την αγορά για σέντερ φορ.

Από την άλλη πλευρά, όπως είναι γνωστό και σύμφωνα και με το SkySports, ο Βόλος βρίσκεται σε συζητήσεις, για να φέρει στην Ελλάδα τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Αντονί Νοκέρτ της Φούλαμ!

Δεύτερο καλύτερο το γκολ του Ντέλετιτς

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Best Goal 2ης αγωνιστικής, μ’ αυτό του Μίλος Ντέλετιτς απέναντι στην ΑΕΚ να έρχεται δεύτερο. Αναλυτικά η ψηφοφορία:

1/ Σ. Παλάσιος 65,31%

2/ Μ. Ντέλετιτς 16,10%

3/ Λ. Πάλμα 8,62%

4/ Γ. Τζοβάρας 6,47%

5/ Λ. Σενγκέλια 3,50%

Το γυρίζει σε 5-4-1 ο Νιόπλιας

Ελλείψει επιλογών στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας ενδέχεται ν’ αφήσει στην άκρη το 4-3-3 ενόψει του αγώνα με τον Βόλο.

Η «γυμνή» μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ, όπως αναφέρει το gentikoule.gr, υποχρεώνει τον Νίκο Νιόπλια να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3, με το οποίο πορεύεται σ’ αυτόν τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής του ΟΦΗ δοκίμασε στις προπονήσεις τριάδα στην άμυνα, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν μεσοεπιθετικά και τα οποία δεν επιτρέπουν στον ίδιο και την ομάδα να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία.

Κάτι που το είδαμε και πέρυσι αλλά μόνο σε ελάχιστα παιχνίδια και έγινε εξ ανάγκης, ενώ ενδέχεται να το δούμε και αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δούμε βασικό τον Γιάννη Αποστολάκη, έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις από την περίοδο της προετοιμασίας και κόντρα στον Παναθηναϊκό έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και να δώσει αυτά που θέλει και ο ίδιος ο Νιόπλιας.

Από εκεί και πέρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε στα δύο άκρα της άμυνας τους Λάρσον και Τοράρινσον και στο κέντρο της άμυνας Γιαννούλη, Βούρο, Γιοχού με την τριάδα των χαφ να είναι οι Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπουζούκη και ένα επιθετικό δίδυμο όπου είναι πιθανό να παίζει πιο πίσω ο Αποστολάκης και δίπλα του ο Ντίκο ή ακόμα και ο Θεοδοσουλάκης.

Τρία ματς σήμερα, αύριο το πρώτο ντέρμπι

Τρία ματς γίνονται σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, ενώ αύριο γίνεται και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ, το πρώτο και με ξένο διαιτητή φέτος.

Σήμερα η αγωνιστική ξεκινά από τη Λαμία (17:45 Λαμία – Αστέρας), στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με διαιτητή Διαμαντόπουλο παίζουν Ολυμπιακός-Ιωνικός, ενώ στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θέλει το 3 στα 3, φιλοξενώντας τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:

Σήμερα, Σάββατο (3/9)

17:45 Λαμία – Αστέρας

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

19:00 Ολυμπιακός-Ιωνικός

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

20:30 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Αυριο, Κυριακή (4/9)

18:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

19:00 Βόλος – ΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

21:30 Άρης – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Γκοντίνιο (Πορτογαλίας)

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 6, ΠΑΟΚ 6, Ολυμπιακός 4, Βόλος 4, Παναιτωλικός 3, ΑΕΚ 3, Αρης 3, Ατρόμητος 3, Αστέρας Τρίπολης 2, Ιωνικός 2, ΠΑΣ Γιάννινα 1, Λαμία 1, Λεβαδειακός 1, ΟΦΗ 0.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου