Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τον βάζουν στο παιχνίδι για Νοκέρτ

τον-βάζουν-στο-παιχνίδι-για-νοκέρτ-857371

Στο κυριακάτικο παιγνίδι (4/9 στις 19:00), με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του Βόλου, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League να θέλει την πρώτη νίκη έδρας.

Ο Βόλος μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ επιδιώκει τη δεύτερη σερί νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε φιλικά πριν 20 περίπου μέρες κι ενώ στο πρωτάθλημα η ομάδα της Κρήτης έχει έως τώρα μόνο ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Κώστας Μπράτσος μάλιστα θα έχει μια επιπλέον λύση με τον Ζαν Μπαριέντος και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, απέναντι στην οποία, κλείνοντας την περασμένη περίοδο 2021-2022, είχε κάνει ρεκόρ ευρύτερης νίκης στη Σούπερ Λιγκ.

Βλέπουν ενδιαφέρον για Νοκέρτ οι Αγγλοι

Την ώρα που ο Βόλος έχει δεχθεί πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον Πάολο Φερνάντες, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη, από την Αγγλία βάζουν τους Βολιώτες στο παιχνίδι για τον Αντονί Νοκέρτ της Φούλαμ, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 24χρονου Ισπανού, αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του τελευταίου.

Σύμφωνα με το SkySports ο Βόλος βρίσκεται σε επαφές με τη Φούλαμ για τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως δεκάρι. Εκτός από τον Βόλο και η γαλλική Γκινγκάμπ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Το αγγλικό δημοσίευμα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει βάση με τον Βόλο να είναι σε επαφές με τους «Κότατζερς». Ο Νοκέρτ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φούλαμ έως το καλοκαίρι του 2023. Πέρυσι κατέγραψε μόλις επτά συμμετοχές, ενώ πρόπερσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία σε 38 ματς είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 11,7 εκατ. ευρώ! Αναμφίβολα σε περίπτωση που η υπόθεσή του προχωρήσει, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση για τον Βόλο, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Πάολο Φερνάντες, το μέλλον του οποίου ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Πάντως, η κίνηση για Νοκέρτ, δείχνει ότι στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα μεταγραφής του Πάολο Φερνάντες. Για τον 24χρονο Ισπανό μέσο του Βόλου έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, ενώ πρόταση έχει καταθέσει και η Σπάρτακ Μόσχας του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρησή του με τον ΟΦΗ, στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή (4/9, 19:00) ανακοίνωσε ο Βόλος.

Αναλυτικά: «H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ (Κυριακή 4/9/22, 19.00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 5.00 μ.μ.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ θα διατίθενται μέσω του viva.gr.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα), ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός».

Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό

Ο Τάσος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ την Κυριακή (4/9) στις 7 μ.μ.

Πέρσι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου σφύριξε δυο ματς στο Πανθεσσαλικό (Βόλος-ΠΑΟΚ 0-4 και Βόλος-Αστέρας 2-1) με όχι καλή διαιτησία στο δεύτερο ματς!

Ο Βόλος είχε παράπονα και πρόπερσι, όταν ο ίδιος διαιτητής είχε σφυρίξει (24/10/2020) τους κυανέρυθρους στον εκτός έδρας αγώνα (1-1) με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ρέφερι είχε αρνηθεί πέναλτι ακόμη κι όταν τον κάλεσε το «VAR» να ελέγξει τη φάση.

Επίσης πέρσι ο Παπαπέτρου διηύθυνε τα ματς Άρης-Βόλος 2-0 και Απόλλων-Βόλος 0-0.

Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Διαιτητής VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας Χαλκιδικής.

Χωρίς Νέιρα, Τοράλ ο ΟΦΗ

Σε νέες… αλχημείες για τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο προσεχές ματς με τον Βόλο (4/9, 19.00) θα πρέπει να προβεί ο προπονητής του ΟΦΗ, μετά την δεδομένη απουσία των Νέϊρα και Τοράλ.

Ο πρώτος έχει θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο, ενώ ο δεύτερος θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και αμφότεροι τέθηκαν νοκ άουτ , όχι μόνο από το προσεχές ματς με τον Βόλο αλλά και για όλα τα ματς του Σεπτεμβρίου.

Αν σε αυτά τα προβλήματα προστεθούν και οι τραυματισμοί των Ντουρμισάϊ και Τσιλιανίδη, τότε είναι ευκόλως κατανοητό ότι ο Νίκος Νιόπλιας έχει δύσκολο έργο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού οι επιλογές του είναι πλέον περιορισμένες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου