Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εν αναμονή εξελίξεων για Πάολο Φερνάντες

εν-αναμονή-εξελίξεων-για-πάολο-φερνάν-857783

Η μεταγραφική κινητικότητα γύρω από τον Πάολο Φερνάντες συνεχίζεται αμείωτη, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να υπολογίζεται κανονικά για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Πάντως, κάθε παιχνίδι που έρχεται, μπορεί πάντα να είναι και το τελευταίο για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με τη φανέλα του Βόλου.

Χθες μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παίκτη, Αλμπέρτο Μποτίνες, κάτι που προμηνύει εξελίξεις, αφού τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Σπαρτάκ Μόσχας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα από τη Ρωσία, η ομάδα του Βόλου ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» της Μόσχας 1,5 εκατομμύριο ευρώ, για να παραχωρήσει τον 24χρονο Ισπανό.

Πάντως, στον Βόλο είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο πώλησης του Πάολο Φερνάντες και ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποκαλύψει πως η διοίκηση ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του.

Να θυμίσουμε πως ο Πάολο Φερνάντες βρίσκεται στην ομάδα του Βόλου από το καλοκαίρι του 2021, καταγράφοντας έως τώρα 32 συμμετοχές, επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ για Κλέιμαν

Από κει και πέρα κι ενώ πάντα είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαν Βέερτ, ισραηλινά ΜΜΕ μετέδωσαν πως «η Χάποελ Τελ Αβίβ ενδέχεται να ενεργοποιήσει το buy out του Κλέιμαν!».

Ο Μπόρις Κλέιμαν ναι μεν γεννήθηκε στην Ουκρανία, αλλά μόλις 10 μηνών βρέθηκε στο Ισραήλ και μεγάλωσε εκεί. Αλλωστε αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και επί της ουσίας είναι Ισραηλινός.

Το 2018 έφυγε από εκεί με προορισμό την Ενωση Παραλιμνίου της Κύπρου και από το 2020 παίζει στον Βόλο, όμως δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρουν πως η Χάποελ Τελ Αβίβ, που τον ξέρει καλά, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Ο 32χρονος πλέον πορτιέρε πέρασε μικρός από την ακαδημία της, ενώ μεταγενέστερα όχι απλώς έπαιξε στην πρώτη της ομάδα αλλά και με τη φανέλα της κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

Οπως μεταδίδεται λοιπόν στο «Μπλούμφιλντ», εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν χρήση του buy out, που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Βόλο και αφορά σε συλλόγους του εξωτερικού, και να τον αποκτήσουν, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα στο Ισραήλ σχολιάζεται πως στο «κόλπο» για χάρη του μπορεί να μπει και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ανακοινώθηκε ο Μπατόκιο

Επισημοποίησε τη μεταγραφή Μπατόκιο ο Βόλος χθες, ανακοινώνοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ιταλού επιτελικού μέσου Κριστιάν Μπατόκιο. Ο Μπατόκιο αγωνιζόταν στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην Πούμας έχοντας την περσινή περίοδο 17 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ουντινέζε, Γουότφορντ, Μπρεστ, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τουκοσίμα.

Παράλληλα, έχει φορέσει 18 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας έχοντας σημειώσει και 2 τέρματα.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Κριστιάν Μπατόκιο στην οικογένειά της».

Μπέος: «Να κλειστεί σ’ ένα

δωμάτιο ο Καραντώνης»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εκτός των άλλων σχολίασε τη διαιτησία στο Αστέρας-Ολυμπιακός: «Η ανακοίνωση που έβγαλα δεν είναι κατά κάποιας ομάδας. Δεν είναι πέναλτι στην Τρίπολη σε καμία περίπτωση. Ο Βαλμπουενά έπεσε μόνος του. Για το επιθετικό φάουλ, αν ο Καραντώνης έχει φιλότιμο θα πρέπει να κλειστεί σε ένα δωμάτιο. Ο κόσμος λέει «αφήστε μας να παίξουμε μπάλα». Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποιος θα το πάρει.
Ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του ο Καραντώνης και να δούμε τι θα κάνουν κάποιοι παράγοντες χωρίς τα εργαλεία τους. Μας είχαν ενημερώσει πέρσι σε ένα ματς που μας χειρούργησε. Καραντώνης, Παπαπέτρου, Βάτσιος, Κουτσιαύτης δεν είναι διαιτητές. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα λάθος και το διορθώνει, δείχνει την πρόθεση του να αλλάξει. Έχουμε καταλάβει τι είναι λάθος και τι σκοπιμότητα. Οδήγησαν το ποδόσφαιρο όσο πιο χαμηλά γίνεται. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, να εξαλείψουμε στη βία».

Σε ερώτηση για το αν χάλασαν οι σχέσεις του με τον Μελισσανίδη μετά το «διπλό» στη Ριζούπολη, απάντησε: «Γιατί να χαλάσουν; Δεν κατάλαβα, είμαι καμιά Φιλιππινέζα εγώ; Όποιος τα πιστεύει αυτά, είναι.. Τι να σας πω. Με τον Μελισσανίδη και τον Σαββίδη έχω εξαιρετικές σχέσεις. Να ευχηθούμε να αλλάξουν αυτές οι νοοτροπίες και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές».

Υποψήφιος για το καλύτερο γκολ ο Ντέλετιτς

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 15.00 η ψηφοφορία ολοκληρώνεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 2ης αγωνιστικής της Super League και οι φίλαθλοι μπορούν έως εκείνη την ώρα να μπουν στο vote.slgr.gr και να ψηφίσουν.

Ανάμεσα στα υποψήφια Best Goal της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League είναι κι αυτό του Μίλος Ντέλετιτς του Βόλου, αλλά και του Βολιώτη Γιώργου Τζοβάρα που σκόραρε στο ματς του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι άλλοι παίκτες που μπήκαν στη λίστα είναι οι Λ. Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Λ. Πάλμα (Άρης), Σ. Παλάσιος (Παναθηναϊκός).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου