Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Μπράτσος δίνει συγκεκριμένη ταυτότητα

ο-μπράτσος-δίνει-συγκεκριμένη-ταυτότ-858365

Μετά το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ, αποδείχθηκε ότι Κώστας Μπράτσος, όπως και πέρυσι, δίνει κατευθείαν το δικό του ποδοσφαιρικό στίγμα στον Βόλο, ξεκινώντας την τρίτη θητεία του ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

Ο Κώστας Μπράτσος πέρσι σε 21 αγώνες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της βολιώτικης ΠΑΕ και η Ριζούπολη είναι άλλωστε σημαδιακή για τον Βολιώτη τεχνικό, αφού εκεί πήρε το «βάπτισμα» ως προπονητής ομάδας της Α’ Εθνικής (0-0 με Απόλλωνα) την ημέρα των γενεθλίων του στις 26/4/2021, όταν την προπέρσινη χρονιά ήταν σε τρία ματς υπηρεσιακός.

Πέρσι πάντως έγινε ο πρώτος και ο νεότερος Βολιώτης προπονητής με τα περισσότερα ματς στη μεγάλη κατηγορία και ο πρώτος που κατάφερε να είναι αήττητος σε έξι σερί ματς.

Όσοι γνωρίζουν φυσικά τον Μπράτσο και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται από το γεγονός ότι και τώρα αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του έδωσε ταυτότητα και σωστό τακτικό πλάνο στο σύνολό του, αφού και την περσινή σεζόν, διαδεχόμενος τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ μεσούσης της περιόδου, είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα το επίτευγμά του είχε διάρκεια.

Ο Βόλος είναι μια ομάδα με πλούσια επιθετικά χαρακτηριστικά, αλλά σ’ αυτά ο Μπράτσος προσθέτει τη συνοχή μεταξύ των γραμμών και τη ορθολογική λειτουργία τους, με συνέπεια στην τακτική προσήλωση, προκειμένου ο Βόλος εκτός από καλό ποδόσφαιρο να παρουσιάζει και την απαραίτητη σκοπιμότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του, καθώς αυτή στο τέλος της ημέρας θα του δώσει βαθμούς και θα του χαρίσει μεγάλες νίκες.

Αυτό ακριβώς παρουσίασε ο Βόλος με τον Μπράτσο στην τεχνική ηγεσία απέναντι στην ΑΕΚ. Ο 45χρονος κόουτς διάβασε σωστά το ματς, εξουδετέρωσε τη δυναμική της Ένωσης του Ματίας Αλμέιδα στον άξονα, στέλνοντας τους κιτρινόμαυρους σε παιχνίδι από τα άκρα, το οποίο αντιμετώπισε με σωστή ανασταλτική λειτουργία και συγκέντρωση. Με το κοουτσάρισμά του κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ στη δημιουργία ποιοτικών ευκαιριών και ο Βόλος με το πανέμορφο γκολ του Ντέλετιτς πήρε με ένα σπουδαίο διπλό.

Εν κατακλείδι, ο Μπράτσος με το… σπαθί του πέρυσι καθιερώθηκε στη θέση του πρώτου προπονητή έως το τέλος της σεζόν και δικαίως επανήλθε στην τεχνική ηγεσία του Βόλου, καθώς έχει αποδείξει ότι το αξίζει, προκειμένου οι κυανέρυθροι να παρουσιάσουν και φέτος ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε κάθε αντίπαλο και να παλέψουν για μια υπερβατική χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου