Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος αποκτά τον Κριστιάν Μπατόκιο

ο-βόλος-αποκτά-τον-κριστιάν-μπατόκιο-858367

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή πραγματοποιεί η ΠΑΕ Βόλος, που έφερε στην Ελλάδα τον Ιταλοαργεντινό μέσο Κριστιάν Μπατόκιο.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για λογαριασμό των «κυανέρυθρων», για να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Μπατόκιο (Cristian Damián Battocchio), ο οποίος είναι γεννημένος στο Ροζάριο της Αργεντινής στις 10 Φεβρουαρίου 1992, έχει πολιτογραφηθεί Ιταλός (έχει 18 συμμετοχές και 2 γκολ με την U21 της «σκουάντρα ατζούρα»), έχει ιταλική υπηκοότητα και τον Ιανουάριο του 2021, όταν έπαιζε στην Μπρεστ, ήταν από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά τότε μεταγράφηκε στην Ιαπωνία και στην Τοκουσίμα.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος πάντως έχει καταγράψει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ουντινέζε, Βίρτους Εντέλα, Γουότφορντ, Μπρεστ και Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ την περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην Pumas UNAM, έχοντας καταγράψει 18 συμμετοχές.

Ξανά η ΑΕΚ για Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού και ο Φαν Βέερτ είναι ο παίκτης που θα κινηθεί δυναμικά, αν δεν κλείσει κάποιον από το εξωτερικό, όπως αναφέρει στη στήλη Agent Greek το Sportime: «Το ματς της Ριζούπολης κατέδειξε ακόμα περισσότερο την ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ φορ που θα παίζει μέσα στην περιοχή.

Τον παίκτη που θα κινείται μέσα ή πάνω στη γραμμή της αντίπαλης περιοχής και δεν θα ξεμακραίνει τόσο πολύ όσο ο Αραούχο ή ο Λιβάι Γκαρσία.

Πρέπει, πλέον και οι πέτρες να έχουν ακούσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός και στο μεταξύ τους ματς έδειξε ότι είναι αξιόπιστη λύση. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι 32 ετών με καμία πιθανότητα μεταπώλησης.

Το ένα εκατομμύριο που κάποτε ζητούσε ο Αχιλλέας Μπέος έχει πάει περίπατο και αυτό που λέγεται εντόνως είναι πως, αν η ΑΕΚ δεν βρει πρόσφορο έδαφος με τους παίκτες που βλέπει, θα πάει στον Ολλανδό στα λεφτά που θέλει η Ένωση μάλιστα».

ΠΑΟ-Λεβαδειακός στη Λεωφόρο

Μετά τη σχετική συμφωνία των δύο ομάδων, η Super League ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού θα γίνει το Σάββατο 3/9 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», και όχι στην έδρα των Βοιωτών, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση. Ο αντίστοιχος αγώνας του β’ γύρου θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά.

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε αλλαγή ώρας σε δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου (3/9): Το ματς Λαμία-Αστέρας Τρίπολης θα αρχίσει στις 17:45 (αντί για τις 19:00) και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό στις 19:00 (αντί για 21:30).

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 3/9

17:45 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης

19:00 Ολυμπιακός-Ιωνικός

20:30 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Κυριακή 4/9

18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

19:00 Βόλος-ΟΦΗ

21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

21:30 Αρης-ΠΑΟΚ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου