Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Κλέιμαν: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

κλέιμαν-μάθαμε-από-τα-λάθη-μας-858653

Τη δική τους άποψη για το παιχνίδι κατέθεσαν και οι Μπόρις Κλέιμαν και Δημήτρης Μεταξάς.

Αρχικά ο Ισραηλινός τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα μάθαμε από τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι, στο οποίο πήραμε μόνο τον έναν βαθμό. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μας και που κρατήσαμε το μηδέν, το οποίο ήταν το πιο σημαντικό. Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ έχει καταπληκτικούς παίκτες, που αποτελούν κίνδυνο για την άμυνά μας και επίσης για μένα. Ομως είχαμε αναλύσει τον καθένα ξεχωριστά και κάναμε φοβερή δουλειά στην άμυνα όλοι μαζί».

Ο νεαρός αμυντικός χαφ, Δημήτρης Μεταξάς, που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στη επανάληψη από τον έμπειρο Χαβιέ Ματίγια, είπε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, όταν με επιλέγει ο προπονητής. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά ως σύνολο και γι’ αυτό κερδίσαμε. Ημασταν καλύτεροι πίσω στην άμυνα και γι’ αυτό κρατήσαμε το μηδέν, παρότι δεχθήκαμε πολλές επιθέσεις.

Είχαμε δουλέψει όλη τη βδομάδα να αμυνθούμε σωστά, εφόσον είχε η ΑΕΚ την μπάλα, και από τη στιγμή που πήγε έτσι το παιχνίδι προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, που μου δίνει την ευκαιρία, και προσπαθώ κάθε φορά να τον δικαιώσω».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου