Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Απέδωσε αποκλειστικά την επιτυχία στους παίκτες του

απέδωσε-αποκλειστικά-την-επιτυχία-στ-858655

Πατώντας στο έδαφος, με ταπεινότητα και αποδίδοντας αποκλειστικά τη μεγάλη επιτυχία στους παίκτες του «υποδέχθηκε» το 0-1 του Βόλου μέσα στη Ριζούπολη επί της ΑΕΚ ο Κώστας Μπράτσος.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο προπονητής των κυανέρυθρων, που για δεύτερη συνεχόμενη φορά οδηγεί την ομάδα του στο διπλό, αν και πέρσι λόγω ασθένειας, έδινε τηλεφωνικές εντολές στους συνεργάτες του στο ματς του ΟΑΚΑ, έκανε λόγο για την ψυχή των ποδοσφαιριστών του που έφερε τη νίκη. Συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί πέρα από τις παραδόσεις που δημιουργούνται οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές.

Αυτοί έκαναν κατάθεση ψυχής και σ’ αυτούς οφείλεται αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος μας πίεσε.

Η δική μας καλή περίοδος ήταν τα πρώτα 25 λεπτά, όταν και θελήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που είχαμε προβλέψει ότι θα έχει ο αντίπαλος.

Καταφέραμε και πετύχαμε το πρώτο γκολ και από κει και πέρα έπρεπε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που μας δημιουργούσε ο αντίπαλος. Το «κλειδί» όμως για τη νίκη ήταν η ψυχή των ποδοσφαιριστών του Βόλου. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους ποδοσφαιριστές, στις οικογένειές τους και σε όλον τον οργανισμό του Βόλου».

Στην αντίπερα όχθη ο ακριβοπληρωμένος Ματίας Αλμέιδα, που έχει να κάνει πολλή δουλειά ακόμη, δήλωσε: «Εγώ πιστεύω ότι κάναμε το παν, για να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ομως ένα ματς το κερδίζεις, όταν σκοράρεις, και εμείς δεν είχαμε καλά τελειώματα. Κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις και να πετύχουμε γκολ, αντίθετα ο αντίπαλος δημιούργησε δύο φάσεις, αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε και το παιχνίδι με τον Βόλο είναι ένα μάθημα και πρέπει να βελτιωθούμε».

Τα στατιστικά του αγώνα

Στα στατιστικά στοιχεία του αγώνα η ΑΕΚ έκανε έξι παραπάνω τελικές (11-5), αλλά οι περισσότερες ακίνδυνες, με πέντε απ’ αυτές να είναι προς την εστία έναντι τριών του Βόλου, εκ των οποίων η μία κατέληξε σε γκολ. Η ΑΕΚ κέρδισε οκτώ κόρνερ έναντι ενός του Βόλου, που στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε.

Η κατοχή, που δεν είχε καμία σημασία, όπως αποδείχθηκε, ήταν 71% έναντι 29%, ενώ οι παίκτες του Βόλου δέχθηκαν πέντε κίτρινες έναντι τριών της ΑΕΚ.

Ο Μπούσιας βοηθός του Μπράτσου

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε ότι ο Παντελής Μπούσιας θα αναλάβει χρέη βοηθού του προπονητή Κώστα Μπράτσου και τον καλωσόρισε στην οικογένειά της.

Ο Παντελής Μπούσιας είναι Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα ποδόσφαιρο, έχει εργαστεί σε αρκετές ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ την περσινή περίοδο είχε διατελέσει βοηθός προπονητή και αναλυτής στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου