Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Νέες αιχμές Τανσό για τη διοίκηση του Βόλου

νέες-αιχμές-τανσό-για-τη-διοίκηση-του-β-858965

Πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Βόλου σχεδόν δύο μήνες. Έκανε προετοιμασία στην ομάδα, βρέθηκε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στο 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης και την επομένη… κούνησε μαντήλι.

Ο Οσβάλντ Τανσό, περί ου ο λόγος, συνέχισε πάντως αιχμές προς τη διοίκηση της κυανέρυθρης ΠΑΕ, με νέες δηλώσεις του αυτή τη φορά στον Sport Fm.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που δέχθηκε αν έμεινε έκπληκτος από τη λύση της συνεργασίας, ανέφερε: «Όχι, νομίζω πως ο Βόλος προτίμησε να ανακοινώσει την αποχώρησή μου, πριν το κάνω εγώ από μόνος μου. Θέλησαν να περάσουν την ιδέα ότι ήρθε από αυτούς το… διαζύγιο. Αυτό που μετράει για εμένα, όμως, είναι πως εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ποιος έχει δίκιο».

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει αν είχε αποφασίσει να φύγει από την ομάδα μετά το πρώτο ματς, τόνισε: «Όχι, αυτή ήταν η απόφαση του συλλόγου. Εγώ είχα αποφασίσει να μείνω στην ομάδα έως το διάστημα της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Μετά, θα επέστρεφα στη Γαλλία. Δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα έτσι και να τους αφήσω μόνους τους στα πρώτα ματς. Αλλά ήταν προφανές πως δεν μπορούσα να μείνω και να δουλέψω σε αυτό το περιβάλλον. Ήταν απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, λοιπόν, την οποία και πήρε πριν από εμένα».

Για το αν θα προσπαθούσε να δουλέψει ξανά στη χώρα μας: «Φυσικά, γιατί δεν θέλω να μειώσω το πρωτάθλημα και τη χώρα για ένα άτομο. Είχα τον χρόνο να δω ότι σε ένα κατάλληλο περιβάλλον η δουλειά μου θα μπορούσε να είναι πολύ αποτελεσματική σε αυτό το πρωτάθλημα. Χρειάζεσαι όμως ηρεμία και γαλήνη, αυτό είναι απαραίτητο για τους παίκτες. Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που μου είπαν ότι η δουλειά μου θα μπορούσε να τους ενδιαφέρει στο μέλλον. Θα είμαι όμως πιο προσεκτικός με το τεχνικό επιτελείο. Είναι απαραίτητο να έρθω την επόμενη φορά με τουλάχιστον έναν δικό μου βοηθό».

Για τις σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του Βόλου: «Η σχέση μου με όλους τους ποδοσφαιριστές ήταν πολύ καλή και σίγουρα θα συμφωνούν μ’ αυτό. Μερικοί απ’ αυτούς είχαν ήδη βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το δίμηνο. Τα αποτελέσματα των φιλικών αλλά και το πρώτο μας παιχνίδι άφησαν πολλές υποσχέσεις, παρότι είχαμε 16 νέους ποδοσφαιριστές. Αλλά επαναλαμβάνω, χρειαζόταν μεγαλύτερη συνοχή στο τεχνικό επιτελείο αλλά και να έχω δικούς μου ανθρώπους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου