Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τανσό: «Εφυγα, γιατί αποφάσιζαν άλλοι για την ενδεκάδα»!

τανσό-εφυγα-γιατί-αποφάσιζαν-άλλοι-γ-859629

Η παρουσία του Οσβάλντ Τανσό στην Ελλάδα ήταν σύντομη, καθώς μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Βόλου.

Το Metrosport.gr, με αφορμή το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες επικοινώνησε με τον 49χρονο τεχνικό για το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού ποδοσφαιριστή, αλλά ο Τανσό βρήκε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές για τους λόγους που απολύθηκε, τονίζοντας τα εξής: «Έφυγα μόνο γιατί δεν είμαι προπονητής που αφήνω άλλους να αποφασίζουν για τη σύνθεση της ομάδας, τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πρόγραμμα προπονήσεων και μάλλον αυτό δεν είναι δυνατό με κάποιους ανθρώπους. Την επόμενη φορά θα προσέξω περισσότερο κάποια στοιχεία πριν έρθω».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Θα επιστρέψω να δουλέψω στην Ελλάδα γιατί θέλω να κάνω σπουδαία πράγματα σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά σε ένα φιλόδοξο κλαμπ».

Για τον Πάολο Φερνάντες: «Θα έλεγα πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και στους δύο μήνες τους οποίους βρέθηκα μαζί του στον σύλλογο είχε μία άνοδο στο επίπεδό του. Θα έλεγα πως είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο αξίζει να αγωνίζεται σε καλύτερες ομάδες».

Για το αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αυτό του ΠΑΟΚ: «Βεβαίως και θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο το οποίο πρεσβεύει μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και να μεταφέρει στον σύλλογο όλη του την ποιότητα».

Για τα κύρια αγωνιστικά του χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με… χρυσή ντρίμπλα και έχει τη δυνατότητα να πασάρει και να σκοράρει με ευκολία, όπως και να συνεργαστεί με τον ακραίο αμυντικό που αγωνίζεται στην πλευρά του. Είναι περισσότερο winger».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου