Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με μότο «ο Βόλος ψηλά»

με-μότο-ο-βόλος-ψηλά-882752

Εννιά μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, χθες το βράδυ, η ΠΑΕ Βόλος πραγματοποίησε στο Ξενία την καθιερωμένη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Ο Μάνος Παναγιωτόπουλος, υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, που παρουσίασε την εκδήλωση, ευχαρίστησε αρχικά τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια, για να φτάσουν την ομάδα του Βόλου ακόμη πιο ψηλά.

«Εξάλλου το μότο μας φέτος είναι «ο Βόλος ψηλά», είπε και συνέχισε: «Τα πρώτα δείγματα των νέων παικτών τα έχουμε ήδη δει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα μας τα επιφυλάσσουν οι ποδοσφαιριστές μας για τα επίσημα παιχνίδια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι στόχοι του Βόλου είναι υψηλοί. Για να συμβεί όμως αυτό, απαραίτητη είναι και η βοήθεια των Βολιωτών φιλάθλων.

Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο οι φίλαθλοι που πιστεύουν στο όραμα για μία ισχυρή ομάδα στον Βόλο αυξάνονται μέρα με τη μέρα και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα συμβεί και τα επόμενα χρόνια. Προσδοκία μας είναι οι φίλαθλοι να αυξηθούν ακόμη περισσότερο και να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι αυτή η ομάδα εκτός από παρόν έχει και μέλλον».

Ακολούθως, προβλήθηκαν το βίντεο για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, με τους παίκτες του Βόλου να προτρέπουν τον κόσμο να έρθει στο Πανθεσσαλικό, αλλά και κάποια επιλεγμένα στιγμιότυπα με τις σπουδαιότερες στιγμές της περσινής σεζόν.

Τον λόγο πήρε και πάλι ο κ. Παναγιωτόπουλος που σχολίασε «τα καλύτερα είναι μπροστά μας» και παρουσίασε με τη βοήθεια τριών όμορφων κοριτσιών τις νέες εμφανίσεις, τη λευκή με μπλε μανίκια, την κόκκινη και την μπλε, που έχει στο πάνω μέρος κόκκινο χρώμα και είναι η πρώτη της ομάδας.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων με αναφορά και στο βιογραφικό του καθενός. Παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Παναγιώτης Αυγερινός, Στάθης Τάχατος, Αντώνης Οικονομόπουλος, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Γιούχα Πίρινεν, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, Αντόνιο Λούνα, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Ηλίας Τσέλιος, Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Νίκολας Μεσκίδα, Μίλος Ντέλετιτς και Χαβιέ Ματίγια, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν.

Οι νέες εμφανίσεις του Βόλου, η λευκή, η κόκκινη και η μπλε

Κώστας Γρηγοριάδης (αριστερά) και Κώστας Μπράτσος (δεξιά) μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ

Ο Κλέιμαν με την κόρη του και με τον 9χρονο Ηρακλή Νταόπουλο, που παίζει στην ακαδημία του Βόλου ΝΠΣ

O Μάνος Παναγιωτόπουλος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου