Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Τούμπα» και … φρεσκάρισμα

τούμπα-και-φρεσκάρισμα-884130

Το φρεσκάρισμα της ομάδας του θα κοιτάξει από δω και πέρα ο Οσβάλντ Τανσό, προπονητής του Βόλου, και ειδικά μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ μεθαύριο Σάββατο στην Τούμπα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Αυτό δήλωσε μετά το ματς με τον ΟΦΗ, προχθές Τρίτη, στο Πανθεσσαλικό, ο Γάλλος τεχνικός, καθώς σε οκτώ μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Αυτή που είδαμε με τον ΟΦΗ δεν είναι τελική ενδεκάδα. Υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν κουρασμένοι και μπήκαν στο δεύτερο μέρος, όπως ο Ματίγια. Εχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας ακόμη (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ).

Υπήρξε μία προετοιμασία, η οποία ήταν δύσκολη, και βγαίνει η κούραση σιγά-σιγά. Θέλω να φρεσκάρω την ομάδα, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι επιβαρυμένοι. Δεν θέλω να αλλάξω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό».

Από την άλλη, αιχμές για τη διαιτησία του Στέφανου Καλατζή άφησε στις δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας, που ήταν … κάπως υπερβολικός: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό. Να συγχαρώ τον Βόλο, αφού έβαλε ένα γκολ παραπάνω από μας. Να πω για το παιχνίδι; Πιο παρωδία πεθαίνεις. Πρέπει να τα λέμε κι εμείς που είμαστε προπονητές. Χωρίς διαιτητή θα τα έβρισκαν καλύτερα οι παίκτες. Εχω αυτήν την εντύπωση. Δεν είναι πράγμα αυτό, να μαλώνουμε χωρίς λόγο σ’ ένα φιλικό παιχνίδι. Κοιτάμε τα λάθη μας, κοιτάμε την ομάδα και περιμένουμε ποδοσφαιριστές. Λογικό είναι να ’ρθουν. Δεν θα είμαστε αυτή η ομάδα, θα είμαστε άλλη ομάδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου