Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πήρε το τουρνουά ο Βόλος, έξαλλος ο Μπέος με το γκολ του ΟΦΗ

πήρε-το-τουρνουά-ο-βόλος-έξαλλος-ο-μπέο-885371

Ο Βόλος κατέκτησε χθες το τουρνουά που διοργανώθηκε στο Πανθεσσαλικό με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, νικώντας με 2-1 τον ΟΦΗ στον τελικό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε 3ος, κερδίζοντας στα πέναλτι τον Αστέρα Τρίπολης μετά το 2-2 του κανονικού αγώνα.

Οι δύο Φερνάντες, Βίκτορ και Πάολο, μετά τα γκολ που πέτυχαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν με διαφορά, όσο έπαιξαν για ένα 45λεπτο, οι καλύτεροι παίκτες των γηπεδούχων και αυτοί που πρωταγωνίστησαν στη φάση του 1-0. Στο 31’ ο Βίκτορ Φερνάντες κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά και κέρδισε την κατοχή σχεδόν στη γραμμή του άουτ από τον Πασαλίδη, που προστάτευε την μπάλα με το σώμα του, και έβγαλε για τον Πάολο Φερνάντες. Αυτός με φοβερό πλασέ κάτω από το δεξί παραθυράκι άνοιξε το σκορ, ενώ με προβολή από απόσταση αναπνοής μετά από προσπάθεια του Φαν Βέερτ στο 45’+1 ο Εσκοβάλ σημείωσε το 2-0 με υποψία οφσάιντ, αλλά μάλλον ο Μαρινάκης κάλυπτε τον σκόρερ του Βόλου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 54’ ο Διαμαντής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιούς, φάση που προκάλεσε την οργή του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αποχώρησε από την κερκίδα, φωνάζοντας στους παίκτες: «Είστε αστείοι, τέτοια γκολ ούτε στην προπόνηση δεν τρώνε».

Πριν τον τελικό έγιναν απονομές στους εκπροσώπους των ομάδων για τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό τουρνουά, ενώ στο τέλος ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης, σήκωσε το κύπελλο για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης, που παρέλαβε από τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου, Κώστα Θεοδώρου.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος, Λυμπεράκης, Εσκοβάλ (70’ Σιέλης), Πίρινεν, Ουεντραόγκο (66’ Ματίγια), Μπαριέντος (46’ Τσοκάνης), Ντέλετιτς (66’ Μεθκίδα), Β. Φερνάντες (46’ Τσέλιος), Π. Φερνάντες, (46’ Μεταξάς), Φαν Βέερτ (46’ Σταμένκοβιτς)

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης (64’ Βούρος), Ουές (64’ Νέιρα), Πασαλίδης (46’ Διαμαντής), Γιαννούλης (46’ Γιοχού), Στάικος (64’ Μεγιάδο), Ντιούς, Τοράλ, Μπουζούκης, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (72’ Ντικό).

O Πάολο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τον ΟΦΗ μαζί με τον Ουεντραόγκο

Παίκτες και προπονητικό τιμ φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μετά τη λήξη του τουρνουά

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου