Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Με ΟΦΗ για νέα φιλική νίκη ο Βόλος

με-οφη-για-νέα-φιλική-νίκη-ο-βόλος-887294

Δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία, ο Βόλος νίκησε προχθές το βράδυ τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 με σκόρερ τους δύο … Φερνάντες, Πάολο και Βίκτορ, και θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 21.00 (Cosmote Sport 1) τον ΟΦΗ στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Πριν απ’ αυτό το παιχνίδι θα προηγηθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα στις 18.45, με τους ανθρώπους του Βόλου να έχουν την ευκαιρία να «κατασκοπεύσουν» ακόμη μία φορά δύο υπολογίσιμους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων, Οσβάλντ Τανσό, είδε κι αυτός από τη μεριά του βελτίωση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το υπογράμμισε στη δήλωση που έκανε.

Αναλυτικά ανάφερε: «Μένουν δύο φιλικοί αγώνες ακόμα, για να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας. Δεν ήταν η τελευταία εικόνα της ομάδας αυτή ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Επειδή υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να δούμε και τους υπόλοιπους παίκτες και πόσο μπορούν να ανταποκριθούν. Η ποιότητα τους βελτιώνεται αγώνα με αγώνα και σίγουρα είχαμε και τον τερματοφύλακα μας, τον Κλέιμαν, που βοήθησε πολύ. Μέσα από το ματς φάνηκε ότι αποκτούμε πιο ξεκάθαρη άποψη για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Από τη μεριά του ο Θανάσης Στάικος, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του, που τους «χτύπησε» από τα πλάγια, όπως άλλωστε είχε δοθεί και εντολή στους παίκτες του Βόλου, αφού οι Γιαννιώτες έχουν πολύ συμπαγή άξονα. Συγκεκριμένα, ο 41χρονος προπονητής επεσήμανε: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε.

Αυτό όμως που κρατάμε πιο πολύ είναι τους προβληματισμούς που μας έθεσε ο Βόλος. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο που μπορούσαμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνά μας παρά την πίεση του αντιπάλου, μετά απ’ αυτό το διάστημα ο Βόλος είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού, είχε την κυκλοφορία και άλλαζε πλευρές εύκολα και αυτό μας μετατόπιζε να κάνουμε άμυνες στο δικό μας μισό.

Ηταν καλύτερος ο Βόλος, εμείς όμως από την πλευρά μας είδαμε κάποια νέα παιδιά που έχουμε και αυτό μπορώ να το κρατήσω ως θετικό. Χρειαζόμαστε φυσικά δουλειά και συνεχίζουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Να σημειωθεί ότι σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ είναι πιθανή η χρησιμοποίηση των Μεθκίδα (ήταν εκτός αποστολής), Πίρινεν, Τριανταφύλλου και Ιννου, που δεν αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θυμίζουμε ότι η είσοδος στο Πανθεσσαλικό ορίστηκε στα 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα, όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο σήμερα για την πώληση εισιτηρίων.

Σε ό,τι αφορά στον Χαβιέ Ματίγια, που ξεκίνησε βασικός προχθές Κυριακή, κάνοντας ανεπίσημο ντεμπούτο, προτίμησε, επειδή δεν έχει τον βαθμό ετοιμότητας των συμπαικτών του, να κρατά τη θέση στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας πολύ σωστές τοποθετήσεις, αλλά δεν συμμετείχε τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ούτε ανέβαινε πολύ στο γήπεδο. Αυτό όμως είναι βέβαιο ότι θα συμβεί στα επόμενα ματς, αφού είναι γνωστή η ποιότητα του παίκτη, που απλώς θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερη ετοιμότητα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου