Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλη 1-1 η Κ19 του Βόλου με την ΑΕΚ Β

ισόπαλη-1-1-η-κ19-του-βόλου-με-την-αεκ-β-889872

Το πρώτο φιλικό της Κ19 του Βόλου άφησε θετική γεύση, καθώς η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ Β, που παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2, στο γήπεδο της Πορταριάς.

Για τους κυανέρυθρους αγωνίστηκαν και οι Αυγερινός, Μαλαμούλης, Παπαθανασίου, που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας κι έτσι δε θα παίξουν στο αυριανό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό.

Η Κ19 του Βόλου έμεινε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Σπύρου Σκόνδρα μετά από σέντρα του Κώστα Σταμούλη, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 85’. Ο Τουλουμενίδης, που προέρχεται από την Κ17 της Ξάνθης, με σουτ περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.

Κ19 ΒΟΛΟΥ (Καλογήρου): Αυγερινός (65’ Καλαμπούκας), Γαβριηλίδης (35’ λ. τρ. Θεοδωρίδης), Μαλαμούλης, Σανάι, Ζαχαρούλης (46’ Τουλουμενίδης), Καραστέργιος (65’ Ζέρβας), Κασιούρας (65’ Τζαφέρι), Ορτέντζιος (80’ Κύρκος), Σίμος (55’ Βαϊνόπουλος), Παπαθανασίου (80’ Σπυρολάρι), Αιχμαλωτίδης (46’ Νταϊλάνι)

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Αγγελόπουλος, Σταμούλης, Παρράς, Χατζηκυριάκος, Ντάικο, Ρουκουνάκης, Τζούντα Γκαρσία, Γερολέμου, Γκολφίνος, Κορομηλάς, Σκόνδρας

Στο β’ έπαιξαν και οι: Μαρίνης, Κάτσικας, Μαντζουρανάκης, Λέλεκας, Τσιόκρης, Πιτιλάκος, Νούλας, Πάπα, Γεωργέας, Ευθύμης Χριστόπουλος και Αποστόλης Χριστόπουλος.

Το προπονητικό τιμ της Κ19 του Βόλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου