Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θα έχει «άρωμα» πρωταθλήματος

θα-έχει-άρωμα-πρωταθλήματος-853629

Το φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διοργανώσει ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό με τη συμμετοχή ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, θα έχει άρωμα πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1, καθώς συμμετέχουν πέραν των διοργανωτών τρεις πολύ ανταγωνιστικοί αντίπαλοι, οι οποίοι τερμάτισαν στην περσινή περίοδο πάνω από τους οικοδεσπότες.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις θα γίνουν την Κυριακή 7 Αυγούστου (Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ στις 18.45 και Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα στις 21.00) και την Τρίτη 9 Αυγούστου νικητές και ηττημένοι θα παίξουν μεταξύ τους σε μικρό και μεγάλο τελικό αντίστοιχα τις ίδιες ώρες, με τα παιχνίδια να μεταδίδονται ζωντανά από το Cosmote Tv.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την 2η πεζογέφυρα.

Εισιτήρια των αγώνων πωλούνται καθημερινά από το Ορφανοτροφείο Βόλου και από τα γραφεία του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, ενώ την ημέρα των αγώνων θα λειτουργεί εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τον Βόλο πάντως, αν εξαιρέσει κανείς το φιλικό της Λεωφόρου, αυτά θα είναι τα πιο γερά «τεστ» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, βάσει και της δυναμικότητας των αντιπάλων.

Αναβολή πρεμιέρας

λόγω στοιχήματος;

Ερωτηματικό φαίνεται να μπαίνει στην έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της υπόθεσης της μη καταβολής των χρημάτων προς τις ΠΑΕ από το ποσοστό του στοιχήματος.

Οι 14 ομάδες της κατηγορίας είχαν προϋπολογίσει τα ποσά από το στοίχημα στον σχεδιασμό τους. Ωστόσο η ενημέρωση του υπουργείου προς αυτές είναι πως μέχρι τις 31/12 δεν πρόκειται να μπουν λεφτά στα ταμεία τους. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις 14 ΠΑΕ.

Προς το παρόν, στη Λίγκα φαίνεται ότι υπάρχουν δύο μπλοκ: το πρώτο που εξετάζει και υποστηρίζει την αναβολή της πρεμιέρας της Super League 1 που έχει οριστεί για το τριήμερο 19-21 Αυγούστου, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, και το δεύτερο που παρουσιάζεται πιο διαλλακτικό και τάσσεται υπέρ του διαλόγου για την εξεύρεση λύσης.

Πάντως, στον Βόλο δεν αγνοούν την πιθανότητα να ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα αργότερα, αλλά ο προγραμματισμός που γίνεται, είναι, για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη την Παρασκευή 19/8 στις 21.30 στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Νέα δημοσιεύματα

για Πάολο Φερνάντες

Ενα σημείο που θα χρειαστεί λεπτό χειρισμό υπάρχει στην περίπτωση του Πάολο Φερνάντες, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του βιρτουόζου μέσου με τον Βόλο, κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Οπότε, όπως αναφέρεται, ο Αχιλλέας Μπέος κατά πάσα πιθανότητα θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, προκειμένου να τον πουλήσει σε εξαιρετική τιμή. Κάτι αντίστοιχο έκανε και στην περίπτωση Δουβίκα.

Ο Πάολο Φερνάντες βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και εκτιμάται ότι θα ασχοληθούν μαζί του μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος κι όχι μόνο.

Συνάντηση της Λέσχης Φίλων Βόλου

Συνάντηση σε κεντρικό καφέ της πόλης του Βόλου πραγματοποίησε η Λέσχη Φίλων Βόλου. Τα μέλη της κυανέρυθρης Λέσχης συζήτησαν θέματα οργάνωσης, ενώ παράλληλα η κουβέντα πήγε και στα νέα του συλλόγου και φυσικά τα μεταγραφικά ζητήματα.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Βόλου παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 Ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861).

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου