Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ανοιγμα αυλαίας από το Πανθεσσαλικό

ανοιγμα-αυλαίας-από-το-πανθεσσαλικό-855189

Ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21.30 και μ’ αυτό το ματς, που θα είναι το μοναδικό τη συγκεκριμένη μέρα, θα ανοίξει η αυλαία της περιόδου 2022-23 για τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στις 28 Ιουνίου, με τη Σούπερ Λιγκ 1 να ορίζει τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Αυγούστου

21.30 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 20 Αυγούστου

20:00 Ατρόμητος-Ο.Φ.Η.

21:30 ΠΑΣ Λαμία-A.E.K.

21:45 Π.Α.Ο.Κ.-Παναιτωλικός

Κυριακή 21 Αυγούστου

20:00 Παναθηναϊκός-Ιωνικός

20:30 Αρης-Λεβαδειακός

22.00 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί ότι η Σούπερ Λιγκ 1 μαζί με τα δύο συνδρομητικά κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες της (Cosmote, Nova) έχουν συμφωνήσει στο πρότυπο και των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να μεταδίδονται φέτος και παιχνίδια τις Παρασκευές.

Το ματς με τον Αστέρα θα γίνει σε 17 μέρες και μέχρι τότε στον Βόλο πιστεύουν ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και λόγω της δουλειάς και της ενίσχυσης που γίνονται, αλλά και γιατί θα έχει δώσει οκτώ συνολικά φιλικά, καθώς μετά τα πέντε έως τώρα με απολογισμό τρεις νίκες (9-0 τον Θησέα, 2-1 τον Ιωνικό και 0-1 τον Λεβαδειακό στη Λαμία), μία ισοπαλία (0-0 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) και μία ήττα (0-2 από τον Ατρόμητο στον Βόλο), θα ακολουθήσουν άλλα τρία.

Τα δύο θα είναι στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Πανθεσσαλικού από την Κυριακή 7/8 έως την Τρίτη 9/8 με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα και έναν εκ των Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, ενώ η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στην Τούμπα στις 13 Αυγούστου στις 19.30 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε Ορφανοτροφείο και ΕΛΕΠΑΠ

Το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Βόλος, του ΠΑΣ Γιάννινα του Αστέρας Τρίπολης και του ΟΦΗ θα ενισχύσει οικονομικά τόσο το Ορφανοτροφείο Βόλου, όταν και το σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ και όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Ορφανοτροφείου Βόλου: «Η διοίκηση του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου σε συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο, δήμαρχο της πόλης μας, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το ίδρυμα μας και το σωματείο ΕΛΕΠΑΠ, διοργανώνουν φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για τις 7 και 9 Αυγούστου 2022 με τις ποδοσφαιρικές ομάδες Βόλος ΝΠΣ, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα». Σημειώνεται πως τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 ευρώ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Η προετοιμασία συνεχίζεται με απόντα τον τραυματία Αντώνη Οικονομόπουλο και άπαντες είναι σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της μεταγραφής Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος ήρθε στον Βόλο και πέρασε χθες από εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα υπογράφει.

Αυτός θα είναι ο 14ος παίκτης που εντάσσεται στην ομάδα φέτος, αφού έχουν προηγηθεί οι Μίλος Ντέλετιτς (Σερβία, 28 ετών, ακραίος επιθετικός, ελεύθερος από την ΑΕΚ), Ζοάο Εσκοβάλ, Πορτογαλία, 25 ετών, κεντρικός αμυντικός, ελεύθερος από την Ανόρθωση), Γιούχα Πίρινεν (Φινλανδία, 30 ετών, κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, ελεύθερος από την Τρέντσιν), Αντόνιο Λούνα (Ισπανία, 31 ετών, αμυντικός, ελεύθερος από την Καρταγένα), Αντώνης Οικονομόπουλος (Ελλάδα, 24 ετών, δεξιός και αριστερός μπακ, ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα), Οδυσσέας Λυμπεράκης, (Ελλάδα, 24 ετών, αριστερός μπακ αμυντικός, ελεύθερος από τον ΟΦΗ), Βίκτορ Φερνάντες (Ισπανία, 24 ετών, ακραίος επιθετικός, ελεύθερος από την Κορνεγιά), Στάθης Τάχατος (Ελλάδα, 20 ετών, δεξιός μπακ, ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ Β’), Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς (Σερβία, 24 ετών, φορ, ελεύθερος από την Καβάλα), Ηλίας Τσέλιος (Ελλάδα, 24 ετών, ακραίος και επιτελικός μέσος, ελεύθερος από Εργοτέλη), Νίκολας Μεθκίδα (Ουρουγουάη, 30 ετών, επιτελικός μέσος, ελεύθερος από Κολοράντο), Παναγιώτης Αυγερινός (Ελλάδα, 19 ετών, τερματοφύλακας, ελεύθερος από Αήττητο Σπάτων), Ισμαΐλα Ουεντραόγκο (Μπουρκίνα Φάσο, 22 ετών, αμυντικός μέσος, δανεικός από τον ΠΑΟΚ).

Φιλικό με ΑΕΚ Β’ η Κ19

Η Κ19 του Βόλου συνεχίζει τις προπονήσεις της στο Βασδέκειο, με το ρόστερ να αξιολογείται και να διαμορφώνεται. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου θα δώσει το πρώτο της φιλικό στο γήπεδο της Πορταριάς το ερχόμενο Σάββατο στις 18.00 με την ΑΕΚ Β΄, η οποία ανέβηκε στο Πήλιο, όπως και πέρσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της συμμετοχής της στη Σούπερ Λιγκ 2.

Παρουσίασε… τερματοφύλακες και Γρηγοριάδη

Την τετράδα των τερματοφυλάκων της παρουσίασε μέσω των social media η ΠΑΕ Βόλος, με τους Μπορίς Κλέιμαν (31 ετών), Ματίς Κότνικ (32 ετών), Συμεών Παπαδόπουλο (22 ετών) και Παναγιώτη Αυγερινό (19 ετών) να ποζάρουν δίπλα στον Βολιώτη προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη.

Πέτρου και επίσημα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ακη Πέτρου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος και πριν από μερικές ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαγνησίας. Με αυτό τον τρόπο, καλύπτει το κενό του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άκη Πέτρου, ο οποίος θα ενταχθεί στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας μας. Ο κ. Πέτρου διετέλεσε επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής στον Βόλο ΝΠΣ, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία του πριν από λίγες ημέρες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου