Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Βελτιώνεται και ενισχύεται ο Βόλος, που δίνει αισιόδοξα μηνύματα

βελτιώνεται-και-ενισχύεται-ο-βόλος-πο-862344

Ο Χαβιέ Ματίγια, το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου, τελικά δεν ήρθε χθες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ανακοινωθεί επίσημα, με τους ιθύνοντες της βολιώτικης ΠΑΕ να λένε ότι η άφιξη του υψηλόσωμου αριστεροπόδαρου αμυντικού μέσου θα γίνει σήμερα Δευτέρα.

Ο Βόλος έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τους τερματοφύλακες Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλο, Αυγερινό, τους ακραίους μπακ Αλχο, Οικονομόπουλο, Τάχατο (δεξιά), Λούνα, Λυμπεράκη, Μαλαμούλη (αριστερά), τους στόπερ Πίρινεν, Εσκοβάλ, Σιέλη, Τριανταφύλλου, τους αμυντικούς μέσους Ματίγια, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Μεταξά, Ιννο, τους εξτρέμ Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Τσέλιο, Παπαθανασίου, τους επιτελικούς χαφ Πάολο Φερνάντες, Μεθκίδα και τους φορ Φαν Βέερτ, Σταμένκοβιτς.

Από κει και πέρα η δουλειά στην προετοιμασία, αλλά και η εικόνα στα δύο τελευταία φιλικά αφήνει άπαντες ικανοποιημένους, με την ομάδα του Οσβάλντ Τανσό να μη δέχεται γκολ στα δύο τελευταία «τεστ», με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-0) και τον Λεβαδειακό στη Λαμία, παιχνίδι που ήταν και νικηφόρο με 1-0 χάρη στο πρώτο γκολ του Φαν Βέερτ για τη νέα σεζόν, έστω και ανεπίσημο.

Ο Βόλος και ενισχύεται και βελτιώνεται κι αυτό δίνει πολλά μηνύματα αισιοδοξίας μετά από ένα καλοκαίρι που ο προγραμματισμός λόγω του ενδεχομένου πώλησης της ΠΑΕ, που τελικά δεν έγινε, πήγε πιο πίσω.

Ωστόσο, και πάλι ο Βόλος βρήκε τον βηματισμό του, κάλυψε γρήγορα τα κενά του με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ενώ την Παρασκευή 19 Αυγούστου αναμένεται να αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1, δείχνει ότι θα είναι έτοιμος, όταν χρειαστεί.

Πιο μπροστά πάντως o Βόλος ίσως αντιμετωπίσει τον Αστέρα σε φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά που θα γίνει από την Κυριακή 7/8 έως την Τρίτη 9/8, αν οι δύο ομάδες φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με αντιπάλους τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αντίστοιχα, που θα συμπληρώσουν την τετράδα του τουρνουά.

Η πρόβα τζενεράλε για τον Βόλο θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 13 Αυγούστου (7.30 μ.μ.).

Εν τω μεταξύ κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για σήμερα απευθύνει με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Βόλου. Αναλυτικά: «Η Λέσχη Φίλων Βόλου καλεί όλα τα μέλη της και τους φιλάθλους της ομάδας μας σήμερα Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο καφέ traffic, για να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν την οργάνωσή μας και την ομαδάρα μας!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου