Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πιο δυνατός με Ματίγια ο Βόλος

πιο-δυνατός-με-ματίγια-ο-βόλος-862671

Πιο δυνατός αναμένεται παρουσιαστεί ο Βόλος στην 4η χρονιά του στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την προσθήκη του Ισπανού μέσου Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Άρη και σήμερα θα βρίσκεται στον Βόλο, για να αποτελέσει και επίσημα την 14η φετινή μεταγραφή, που δεν θα είναι και η τελευταία!

Οι συμπατριώτες του Ισπανοί, Αντόνιο Μανουέλ Λούνα και Βίκτορ Φερνάντες, ο Πορτογάλος Ζοάο Εσκοβάλ, ο Φιλανδός Ζούχα Πίρινεν, ο Ουρουγουανός Γκαμπριέλ Νικολά Μεθκίδα, οι Σέρβοι Μίλος Ντέλετιτς και Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο από την Μπουρκίνα Φάσο και οι Έλληνες Παναγιώτης Αυγερινός, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Στάθης Τάχατος, Ηλίας Τσέλιος και ο άτυχος Αντώνης Οικονομόπουλος ήταν οι προηγούμενες καλοκαιρινές προσθήκες, ενώ νέοι στην ομάδα είναι και οι Αλέξανδρος Παπαθανασίου, Θωμάς Μαλαμούλης και Μίλτος Ιννος, που προωθήθηκαν από την Κ-20.

Ο Χαβιέ Ματίγια θα έρθει σήμερα στον Βόλο και θα είναι μία σημαντική προσθήκη στον άξονα, ενώ αποτελεί είναι μία κίνηση πρώτης γραμμής, αφού έχει και εμπειρία και ποιότητα…

Ο Ισπανός χαφ, που τις τελευταίες τέσσερις σεζόν ήταν στον Αρη, αφού συμφώνησε σε όλα με την ομάδα, σήμερα θα διευθετήσει τις τελευταίες σχετικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του και θα υπογράψει.

O Ματίγια ήρθε το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα για τον Άρη και έκτοτε έπαιξε 137 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (8 γκολ/11 ασίστ), ενώ την περασμένη σεζόν ως αρχηγός είχε 34 εμφανίσεις (1 γκολ).

Πριν έρθει στην Ελλάδα κι ενώ ήταν διεθνής με την U-21 της Ισπανίας, έπαιζε και σε γνωστές ομάδες, όπως οι Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Μούρθια, Ελτσε και Ταραγόνα.

Πρόβα τζενεράλε με ΠΑΟΚ

Ο Βόλος επρόκειτο να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι στις 13 Αυγούστου, στο Πανθεσσαλικό, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Τελικά, οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στις 13 Αυγούστου (7.30 μ.μ.). Η αλλαγή αντιπάλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εκτός έδρας και δεν αποκλείεται να είναι το πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά». Την ίδια ημερομηνία η Ένωση θα παίξει με την Προοδευτική.

Πριν από την πρόβα τζενεράλε στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου έχει προγραμματιστεί το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με τον ΟΦΗ.

Στο πρωτάθλημα στην 1η αγωνιστική που ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα, πιθανόν το ματς να γίνει Παρασκευή 19 Αυγούστου, στην 2η πάει Αθήνα (27-28/8: ΑΕΚ-Βόλος), στην 3η αγωνιστική φιλοξενούμενος στο Πανθεσσαλικό είναι ο ΟΦΗ, ακολουθεί στην 4η αγωνιστική η έξοδος στο «Καραϊσκάκης» και μετά δύο συνεχόμενα ματς έδρας. Την 5η αγωνιστική (17-18/9) είναι το Βόλος-Ιωνικός και η πρώτη εξάδα αγώνων κλείνει (1-2/10) με το Βόλος-Αρης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου