Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλική νίκη επί του Λεβαδειακού για Βόλο (photos)

φιλική-νίκη-επί-του-λεβαδειακού-για-βό-863936

Την τρίτη φιλική νίκη σε πέντε τεστ προετοιμασίας πέτυχε χθες ο Βόλος, καθώς κέρδισε 0-1 τον Λεβαδειακό, παίζοντας όμως στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Ο Βόλος πέτυχε το 0-1 στο 37’ με το πρώτο φετινό γκολ του περσινού πρώτου σκόρερ, Τομ Φαν Βέερτ, κι αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, στον οποίον η βολιώτικη ομάδα έδειξε και νέα βελτίωση με διαφορετικά πρόσωπα.

Το ματς με τον νεοφώτιστο στην Super League Λεβαδειακό στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας – όπου είχε και θερμή υποστήριξη από Βολιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στη Φθιώτιδα- ήταν το πέμπτο για τον Βόλο στη διάρκεια της προετοιμασίας (με Θησέα 9-0, με Ιωνικό 2-1, με Ατρόμητο 0-2 και με ΠΑΟ 0-0 στη Λεωφόρο αυτά που προηγήθηκαν), 20 μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος…

Για τον Λεβαδειακό ήταν το πρώτο φιλικό, ενώ ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Ιωνικό στην Αλίαρτο.

Ο Γάλλος προπονητής Οσβαλντ Τανσό χθες σε σχέση με το τελευταίο φιλικό στη Λεωφόρο είχε αλλαγμένη την αρχική 11άδα και μόνο οι Γιούχα Πίρινεν, Πάολο Φερνάντες και Τομ Φαν Βέερτ ξεκίνησαν …Κυριακή και Πέμπτη.

Θετικό ήταν η επανεμφάνιση του Φιλανδού Νικολάι Αλχο στη δεξιά πλευρά, αλλά και του Τάσου Τσοκάνη, που είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ματς με τον Ατρόμητο και χθες είχε πλάι του τον 22χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαίλα Ουεντραόγκο, που ήταν η τελευταία μεταγραφική προσθήκη. Οι Παπαδόπουλος, Αλχο, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Ουεντραόγκο, Π. Φερνάντες, Β.Φερνάντες, Τσέλιος, Φαν Βέερτ ήταν η αρχική 11άδα χθες στη Λαμία.

Πάντως χθες ο Βόλος έδειξε και καλύτερος ως ομάδα από τον Λεβαδειακό και με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και κατάφερε να φτάσει στο πρώτο μέρος σε ένα γκολ, όταν ο Τσέλιος από αριστερά έκλεψε την μπάλα, πάσαρε όμορφα στον Φαν Βέερτ κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Ο Ολλανδός φορ του Βόλου απείλησε και στο 19’, αλλά το σουτ έφυγε άουτ, ενώ στο 30’ το σουτ του Ουεντραόγκο απέκρουσε ο Μάρκοβιτς και το νέο σουτ από τον Π. Φερνάντες ήταν εκτός εστίας, ενώ ο Τσέλιος εκτός από την ασίστ στο γκολ πιο πριν (28’) είχε και ο ίδιος μια ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε δεν βρήκε εστία.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Λεβαδειακός είχε ένα σουτ του Μουτίνιο που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και πριν δεχτεί το γκολ μια κεφαλιά του Δούμτσιου μετά από σέντρα του Ντεντάκη που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις πολλές αλλαγές έπεσε και ο ρυθμός του αγώνα με τον Βόλο πάντως να διατηρεί την υπεροχή να έχει ένα καλό σουτ του Τσέλιου και να ζητά και ένα πέναλτι, φεύγοντας πάντως νικητής με 0-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Ντεντάκης, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Βήχος, Μεχία, Νίκας, Χάμοντ, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Στογιάνοβιτς Κωσταντινίδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λούα-Λούα, Ρεγκίς, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Βουτσάς, Μανιώτης, Τσιριγώτης, Συμελίδης

ΒΟΛΟΣ (Τανσό): Παπαδόπουλος, Αλχο, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Ουεντραόγκο, Π. Φερνάντες, Β. Φερνάντες, Τσέλιος, Φαν Βέερτ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κλέιμαν, Μπαριέντος, Λούνα, Μεθκίδα, Μεταξάς, Σιέλης, Τάχατος, Εσκοβάλ, Μαλαμούλης, Ιννος, Παπαθανασίου

Οι αρχηγοί Τσοκάνης και Μεχία με το διαιτητικό τρίο

Οι δύο ομάδες σε παράταξη πριν την έναρξη

Οι πανηγυρισμοί στο νικητήριο γκολ του Φαν Βέερτ

Το “παρών” και από τον Αχιλλέα Μπέο, που συναντήθηκε και με τον φίλο του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Ο Σιέλης τα λέει με αντίπαλό του

Δημιουργός του μοναδικού γικολ ο Τσέλιος

Δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο Ντέλετιτς και είδε το ματς απότην κερκίδα

Εντονη η γυναικεία παρουσία στο χθεσινό φιλικό

Νεαρός φίλαθλος του Βόλου με φανέλα του Φεράρι

Είχε και φιλάθλους χθες ο Βόλος στο πλευρό του

Τανσό και Ταουσιάνης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα χθες

Απαραίτητο το cooling break

Αγωνιστικά στιγμιότυπα από τη φιλική αναμέτρηση

Ο Οσβάλντ Τανσό σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς

To taxydromos.gr ευχαριστεί τον Θύμιο Αντωνόπουλο για τις φωτογραφίες…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου