Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να πιστοποιήσει τη βελτίωσή του θέλει ο Βόλος

να-πιστοποιήσει-τη-βελτίωσή-του-θέλει-865000

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έχει σήμερα στις 19.00 ο Βόλος, που θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης με αντίπαλο τον νεοφώτιστο της Super League Λεβαδειακό, παίζοντας όμως στο γήπεδο της Λαμίας, 22 μέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος.

Χθες, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Βόλος πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την ΕΕΑ, διότι πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Πιστοποιητικό συμμετοχής πήραν επίσης χθες και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Αρης, ενώ είχαν προηγηθεί οι ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Λαμία, Αστέρας, και ο σημερινός αντίπαλος στο φιλικό Λεβαδειακός.

Ο Βόλος στα έως τώρα φιλικά τεστ κέρδισε τον Θησέα 9-0 (από δύο γκολ σημείωσαν οι Μεθκίδα και Τσέλιος, ενώ σκόραραν και οι Βίκτορ Φερνάντες,Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Μπαριέντος και Σταμένκοβιτς), στη συνέχεια επικράτησε του Ιωνικού με 2-1 (16’ Εσκοβάλ, 50’ Σταμένκοβιτς-56’ Μάντζης), έχασε από τον Ατρόμητο 0-2 (12’ Οικονομίδης, 36’ Τζοβάρας) και την περασμένη Κυριακή είχε το 0-0 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, που πρέπει να είναι πιο έτοιμος, έχοντας νωρίτερα υποχρεώσεις στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, την Πέμπτη 4 Αυγούστου (με Σλάβια Πράγας στην Τσεχία), ο Βόλος πιστοποίησε πως είναι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και ο Γάλλος προπονητής Οσβάλντ Τανσό είδε την ομάδα του να βγάζει αντίδραση μετά την όχι καλή εμφάνιση στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Ο Γάλλος τεχνικός, που δοκίμασε και τριάδα στην άμυνα και κράτησε το μηδέν, μάλιστα ανέφερε ότι θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να εμφανιστεί πιο έτοιμη.

Στο σημερινό φιλικό για την ομάδα του Βόλου στη Λαμία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ο Τανσό θα έχει την ευκαιρία να βγάλει επιπλέον χρήσιμα συμπεράσματα.

Έως τώρα δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία δυνατά φιλικά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ ο Νικολάι Άλχο, ενώ την περασμένη Κυριακή δεν αγωνίστηκε και ο Τσοκάνης, που χτύπησε στο ματς με τον Ατρόμητο, και προφυλάχθηκε ο Ντέλετιτς.

Εκδρομή στη Λαμία η Λέσχη Φίλων

Εκδρομή στη Λαμία για το σημερινό φιλικό με τον Λεβαδειακό διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Βόλου. H ανακοίνωση: «Τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας της αγαπημένης μας ομάδας συνεχίζονται. Μετά τον αγώνα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό και την παρουσία της Λέσχης Φιλάθλων Βόλου στις εξέδρες της Λεωφόρου, επόμενος σταθμός σήμερα Πέμπτη 28/7 στο ΔΑΚ Λαμίας για το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Η συγκέντρωση των φιλάθλων θα γίνει στον χώρο του δημαρχείου Βόλου και η αναχώρηση για Λαμία θα είναι στις 16:30 (με δικά μας αυτοκίνητα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λέσχη Φιλάθλων Βόλου. Ενημερώνουμε το φιλικό θα έχει δωρεάν είσοδο. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας, όλοι μαζί ΜΟΝΟ Βόλος!».

Τα επόμενα φιλικά

Μέσα στον Αύγουστο στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου υπάρχουν και νέα φιλικά τεστ. Αρχικά έχει προγραμματιστεί το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με τον ΟΦΗ, ενώ τελευταίο φιλικό και πρόβα τζενεράλε θα είναι στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Ένα ειδικό «βάρος» αποκτούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Βόλου, καθώς ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά τους και η ΠΑΕ Βόλος άλλαξε και επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, απ’ όπου και γίνεται αποκλειστικά η αγορά των διαρκείας.

Επίσης ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποιους αγώνες δεν θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 Ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861)

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου