Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ποντάρει στο καλό ξεκίνημα ο Βόλος

ποντάρει-στο-καλό-ξεκίνημα-ο-βόλος-865626

Ο Βόλος είναι σε περίοδο προετοιμασίας, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη μεταγραφική του ενίσχυση, έχει αύριο ένα ακόμη φιλικό τεστ και το μυαλό όλων είναι στην ετοιμότητα της ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου.

Μετά το κυριακάτικο φιλικό στη Λεωφόρο (0-0 με ΠΑΟ) και τα θετικά μηνύματα απ’ αυτό, προχθές ήρθε και η κλήρωση που έφερε τον Βόλο να έχει το πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, υποδεχόμενος στην πρεμιέρα τον Αστέρα Τρίπολης …θέλοντας το καλό ξεκίνημα.

Επίσης ο Βόλος βλέπει ως ευκαιρία ενός καλού ξεκινήματος στην 4η χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία το γεγονός ότι τα 4 από τα 6 πρώτα παιχνίδια θα τα δώσει στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος, που την περίοδο 2020-21 στις 6 πρώτες αγωνιστικές πήρε 11 βαθμούς και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 7η θέση, έκανε και πέρσι καλό ξεκίνημα και στην πρώτη εξάδα αγώνων κέρδισε Λαμία, Ατρόμητο, Αστέρα στον Βόλο, τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και είχε ισοπαλία στην Τούμπα και ήττα στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τη νέα χρονιά θέλει το ακόμη καλύτερο με 4 ματς εντός έδρας, τη στιγμή που στα εκτός υπάρχει η πρόκληση αντιμετωπίζοντας ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Στην 1η αγωνιστική στις 20 ή 21 Αύγουστου ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα, στην 2η πάει Αθήνα (27-28/8: ΑΕΚ-Βόλος), στην 3η αγωνιστική φιλοξενούμενος στο Πανθεσσαλικό είναι ο ΟΦΗ, ακολουθεί στην 4η αγωνιστική η έξοδος στο «Καραϊσκάκης» και μετά δύο συνεχόμενα ματς έδρας, την 5η αγωνιστική (17-18/9) το Βόλος-Ιωνικός και την 6η αγωνιστική (1-2/10) το Βόλος-Αρης.

Στον Βόλο θεωρούν ότι είναι νωρίς να σκέπτονται τον Σεπτέμβρη και αυτό που θέλουν είναι να φαίνεται η βελτίωση της ομάδας παιχνίδι με παιχνίδι.

Άλλωστε αύριο Πέμπτη υπάρχει το επόμενο φιλικό για τον Βόλο, που είναι με τον Λεβαδειακό στη Λαμία. Το ματς με τη νεοφώτιστη ομάδα της Super League 1 θα γίνει στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Μετά από τρία φιλικά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 (δύο στο Πανθεσσαλικό με νίκη επί του Ιωνικού και ήττα από τον Ατρόμητο), σ’ αυτό με τον ΠΑΟ ο Βόλος κατάφερε πρώτη φορά να κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα κι αυτό είναι στα υπέρ της ομάδας, η οποία ναι μεν θέλει ακόμη πολλή δουλειά, ωστόσο έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ 1.

Την περασμένη Κυριακή δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Τσοκάνης, που χτύπησε στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ προφυλάχθηκαν οι Άλχο και Ντέλετιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τη στιγμή που εκτός παραμένει μετά το ματς με τον Ιωνικό ο Οικονομόπουλος.

Μέσα στον Αύγουστο στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου υπάρχουν και τρεις αντίπαλοι που το πρόγραμμα τους φέρνει και αντιπάλους στην πρώτη εξάδα των αγώνων. Αρχικά έχει προγραμματιστεί το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολη είτε με τον ΟΦΗ, ενώ τελευταίο φιλικό και πρόβα τζενεράλε θα είναι στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Ένα ειδικό «βάρος» αποκτούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Βόλου, καθώς ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά τους και η ΠΑΕ Βόλος άλλαξε και επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, απ’ όπου και γίνεται αποκλειστικά η αγορά των διαρκείας.

Επίσης ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποιους αγώνες δεν θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 Ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861)

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου