Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα με Αστέρα Τρίπολης ο Βόλος

πρεμιέρα-με-αστέρα-τρίπολης-ο-βόλος-866783

Ο Αστέρας θα είναι ο αντίπαλος του Βόλου στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 1, ξεκινώντας τις φετινές του υποχρεώσεις ως γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό, απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης. Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Οι κυανέρυθροι αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν τα τέσσερα από τα έξι πρώτα τους ματς στην έδρα τους.

Η σειρά των παιχνιδιών του Βόλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: 20-21/8: Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

2η αγωνιστική: 27-28/8: ΑΕΚ-Βόλος

3η αγωνιστική: 3-4/9: Βόλος-ΟΦΗ

4η αγωνιστική: 10-11/9: Ολυμπιακός-Βόλος

5η αγωνιστική: 17-18/9: Βόλος-Ιωνικός

6η αγωνιστική: 1-2/10: Βόλος-Αρης

7η αγωνιστική: 8-9/10: Παναιτωλικός-Βόλος

8η αγωνιστική: 15-16/10: Βόλος-Λεβαδειακός

9η αγωνιστική: 22-23/10: Ατρόμητος-Βόλος

10η αγωνιστική: 29-30/10: Βόλος-Παναθηναϊκός

11η αγωνιστική: 5-6/11: Λαμία-Βόλος

12η αγωνιστική: 9-10/11: Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

13η αγωνιστική: 12-13/11: ΠΑΟΚ-Βόλος

*Οι αγώνες στον β’ γύρο αντίστροφα

Οι ημερομηνίες στον β’ γύρο

14η αγωνιστική: 21-22/12, 15η αγωνιστική: 28-29/12, 16η αγωνιστική: 4-5/1/2023 , 17η αγωνιστική: 7-8/1, 18η αγωνιστική: 14-15/1, 19η αγωνιστική: 21-22/1, 20η αγωνιστική: 28-29/1, 21η αγωνιστική: 4-5/2, 22η αγωνιστική: 11-12/2, 23η αγωνιστική: 18-19/2, 24η αγωνιστική: 25-26/2, 25η αγωνιστική: 4-5/3, 26η αγωνιστική: 11-12/3.

Η 1η αγωνιστική

Η 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Άρης-Λεβαδειακός

Βόλος-Αστέρας

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-Ιωνικός
Ατρόμητος-ΟΦΗ

Διακοπή λόγω Μουντιάλ τον Νοέμβριο

Το πρωτάθλημα της Super League 2022-2023 θα αρχίσει στις 20-21 Αυγούστου και θα υπάρξει μία διακοπή προς το τέλος του Σεπτεμβρίου λόγω Εθνικών. Στη συνέχεια οι αγωνιστικές θα είναι σερί έως τις 12-13 Νοεμβρίου. Μετά το Μουντιάλ του Κατάρ θα έχουμε ξανά σέντρα στις 21-22 Δεκεμβρίου, ενώ αγωνιστική ορίστηκε και για τις 28-29 του ίδιου μήνα. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 11-12 Μαρτίου.

Ακόμη στην ΠΑΕ Βόλος γνωρίζουν ότι για τον θεσμό του κυπέλλου οι αγώνες του θα αρχίσουν το τριήμερο 18 με 20 Οκτωβρίου και την 5η φάση.

«Η νοοτροπία Κλάτενμπεργκ

εφαρμόζεται και στα φιλικά»

Μετά το ισόπαλο (0-0) φιλικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, η ΠΑΕ Βόλος έκανε επίθεση σε Κουτσιαύτη-Παπαπέτρου, κατηγορώντας τους ότι ακολουθούν την «αρρωστημένη τακτική του Κλάτενμπεργκ». Ακόμη, η βολιώτικη ΠΑΕ αναφέρει ότι ζήτησε από την ΚΕΔ ξένους διαιτητές για τα παιχνίδια με τους «μεγάλους» στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: «Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι», για να μη διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειονότητα των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές, όπως ο Παπαπέτρου και ο Κουτσιαύτης, εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Αλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

Ελπίζουμε η ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα. Από αυτούς εξαρτάται».

Τανσό: «Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές»

Ο προπονητής του Βόλου, Οσβάλντ Τανσό, μετά το κυριακάτικο φιλικό με τον ΠΑΟ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος προπονητής του Βόλου σχολίασε μετά το τέλος της συνάντησης στη Λεωφόρο: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αντίδραση που βγάλαμε σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο. Κάναμε το βήμα παραπάνω και θα συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, για να δούμε βελτίωση και να είμαστε έτοιμοι, όταν πρέπει.

Είχαμε απουσίες παικτών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα γίνουν και άλλες προσθήκες, ενώ και οι νεαροί παίκτες στο ρόστερ θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο».

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκαν ο Ντέλετιτς λόγω ενοχλήσεων, ο Φινλανδός Νικολάι Αλχο λόγω θλάσης και ο Τσοκάνης λόγω αιματώματος που έχει από το ματς με τον Ατρόμητο, στο οποίο αντικαταστάθηκε. Εκτός παραμένει και Οικονομόπουλος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ για λίγο έπαιξε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο. Ο 22χρονος από την Μπουρκίνα Φάσο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να τεσταριστεί σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Την περσινή σεζόν είχε παίξει 19 φορές με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Super League 2 και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, είναι καλές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουεντραόγκο δεν είναι το μοναδικό όνομα που τσέκαρε ο Βόλος από τον ΠΑΟΚ.

Στη Λαμία με Λεβαδειακό

Το επόμενο φιλικό για τον Βόλο είναι με τον Λεβαδειακό στη Λαμία. Το ματς με την νεοφώτιστη ομάδα της Super League θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Μέσα στον Αύγουστο στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου έχει προγραμματιστεί και το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με τον ΟΦΗ, ενώ τελευταίο φιλικό και πρόβα τζενεράλε θα είναι στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Ένα ειδικό «βάρος» αποκτούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Βόλου, καθώς ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά τους και η ΠΑΕ Βόλος άλλαξε και επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, απ’ όπου και γίνεται αποκλειστικά η αγορά των διαρκείας.

Επίσης ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποιους αγώνες δεν θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 Ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861)

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου