Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φιλικό με Παναθηναϊκό για Βόλο

φιλικό-με-παναθηναϊκό-για-βόλο-867328

Ενα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με θεωρητικά πιο έτοιμο αντίπαλο έχει σήμερα στις 19:30 (τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD) ο Βόλος, παίζοντας εκτός έδρας και αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο 26 μέρες πριν τη σέντρα της Super League.

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινά στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 14 Μαΐου 2023, θα έχει καινούρια επίσημη μπάλα, θα έχει την αλλαγή στην προκήρυξη με δυο ομάδες να υποβιβάζονται και ο Βόλος προετοιμαζόμενος για την 4η χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία έχει δώσει ώς τώρα τρία φιλικά, δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ενώ ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πιο έτοιμος, έχοντας νωρίτερα υποχρεώσεις στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, την Πέμπτη 4 Αυγούστου (με Σλάβια Πράγας στην Τσεχία).

Ο Βόλος στα έως τώρα φιλικά τεστ κέρδισε τον Θησέα 9-0, από δύο γκολ σημείωσαν οι Μεθκίδα και Τσέλιος, ενώ σκόραραν και οι Βίκτορ Φερνάντες, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Μπαριέντος και Σταμένκοβιτς. Στη συνέχεια κέρδισε τον Ιωνικό 2-1 (16’ Εσκοβάλ, 50’ Σταμένκοβιτς – 56’ Μάντζης) και την περασμένη Τετάρτη έχασε από τον Ατρόμητο 0-2 (12’ Οικονομίδης, 36’ Τζοβάρας).

Στον Βόλο ενώ κοιτούν για 2-3 ακόμη μεταγραφές και για το σημερινό φιλικό με τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό θα λείψει ο Οικονομόπουλος, ενώ στα ώς τώρα φιλικά δεν έχει ακόμη αγωνιστεί ο Φιλανδός Αλχο και την Τετάρτη είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε ο Τσοκάνης.

Ο Γάλλος προπονητής του Βόλου Οσβάλντ Τανσό περιμένει από αγώνα σε αγώνα η ομάδα να δείξει τα καλά της στοιχεία με περισσότερη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα, αφού υπάρχει η ποιότητα και οι παίκτες άρχισαν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ο Βόλος πάντως έχει φέτος και πάλι αρκετό ελληνικό στοιχείο με 12 Ελληνες: (Συμεών Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Αυγερινός, Τάσος Τσοκάνης, Δημήτρης Μεταξάς, Ηλίας Τσέλιος, Θανάσης Τριανταφύλλου, Μίλτος Ιννος, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Ευστάθιος Τάχατος, Αντώνης Οικονομόπουλος, Αλέξανδρος Παπαθανασίου, Θωμάς Μαλαμούλης) και έναν Κύπριο (Χρήστος Σιέλης) στο ρόστερ ενώ πέρσι ήταν μόλις επτά.

Ο Βόλος στην 4η συνεχόμενη σεζόν στη Super League 1 έχει βάλει και πάλι τον πήχη ψηλά, συνεχίζοντας και την ενίσχυσή του, ενώ θέλει να έχει λύσεις για κάθε θέση στο ρόστερ του, ποντάροντας όπως έγινε και τις δυο πρώτες χρονιές στο αρκετό ελληνικό στοιχείο.

Πέρσι δυο φορές στο πρωτάθλημα ο Βόλος ξεκίνησε 11άδα μόνον με ξένους και ήταν στο Ολυμπιακός-Βόλος 2-1 και στο Βόλος-Παναιτωλικός 1-2, ενώ πάνω από 10 παιχνίδια υπήρχε μόνο ένας Έλληνας, που ήταν ο Τσοκάνης!

Επίσης και στο πρώτο ματς των περασμένων playouts, ο Βόλος κόντρα στον Αστέρα ξεκίνησε 11άδα μόνο με ξένους.

Σήμερα πάντως στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την περασμένη Τετάρτη, ενώ τον Αύγουστο στο πρόγραμμα των φιλικών του Βόλου είναι και το τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, με ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Την Κυριακή 7/8 ο Βόλος θα παίξει αρχικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη 9/8 είτε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με τον ΟΦΗ, ενώ το τελευταίο φιλικό, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε, θα είναι στον Βόλο με αντίπαλο την ΑΕΚ, το Σάββατο 13 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Ειδικό «βάρος» αποκτούν τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Βόλου καθώς ο κόσμος άρχισε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για αγορά τους και η ΠΑΕ Βόλος άλλαξε και επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της, απ’ όπου και γίνεται αποκλειστικά η αγορά των διαρκείας.

Επίσης ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό ακόμη και στην περίπτωση που σε κάποιους αγώνες δεν θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, καθώς τα απλά διαρκείας που αφορούν σε όλες τις θύρες (πλην της VIP που είναι 750 ευρώ) κοστίζουν 200 ευρώ, ενώ η τιμή στα γυναικεία ανέρχεται στα 100 ευρώ (πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861).

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του Σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (ώρες λειτουργίας γραφείων: 09.00-20.00), ενώ θα ισχύουν ακόμα και για τα φιλικά ματς.

Αύριο κλήρωση

Αύριο Δευτέρα 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και θα τελειώσει στις 14 Μαΐου 2023. Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί λόγω Μουντιάλ στις 13/11, δηλαδή θα τελειώσει σε λιγότερο από τρεις μήνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου