Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Πρώτη φιλική ήττα για τον Βόλο

πρώτη-φιλική-ήττα-για-τον-βόλο-868694

Φιλική ήττα από τον Ατρόμητο γνώρισε χθες στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος, που δέχθηκε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις δικές του ευκαιρίες, δείχνοντας ακόμη ανέτοιμος έναν μήνα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι. Σε ένα γενικά μέτριο ματς ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες του και έφυγε νικητής με 0-2.

Ο Οικονομίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής για τους Περιστεριώτες στο 12’, ενώ στο 36’ ο Κλέιμαν σε μία φάση που φάνηκε να ελέγχει έχασε την μπάλα και ο Τζοβάρας το εκμεταλλεύτηκε και με αριστερό σουτ σημείωσε το 0-2 για τον Ατρόμητο.

Για ένα ακόμη παιχνίδι για τη βολιώτικη ομάδα δεν αγωνίστηκε ο Αλχο και στο δεύτερο μισό του αγώνα έπαιξε για πρώτη φορά ο άλλος Φινλανδός ο Πίρινεν, ενώ χθες πρώτη εμφάνιση έκανε και ο Λυμπεράκης και εκτός έμεινε ο Οικονομόπουλος με τον Τσοκάνη να αποχωρεί επίσης με τραυματισμό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος αιφνιδιάστηκε δυο φορές και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Ο Ατρόμητος καλύτερος στο ξεκίνημα άνοιξε το σκορ στο 12’, όταν χάθηκε η μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Κλωναρίδης μπήκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο 24χρονος μέσος Γιάννης Οικονομίδης με εκπληκτικό δεξί σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν για το 0-1.

Ο Βόλος κατάφερε να ισορροπήσει το ματς μετά το 20λεπτο και να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Ατρόμητου.

Μάλιστα στο 35’ απο λάθος του Κλέιμαν ο Βολιώτης Γιώργος Τζοβάρας πέτυχε το 0-2 για τον Ατρόμητο. Ο γκολκίπερ του Βόλου έκανε λάθος κίνηση στην έξοδό του, χάνοντας την μπάλα και ο Τζοβάρας έξυπνα με πλάτη στο τέρμα με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένας άλλος Βολιώτης του Ατρόμητου, ο κεντρικός αμυντικός Στέφανος Στρούγγης, έκοψε την προσπάθεια του Ντέλετιτς πριν γίνει απειλητικός στη μοναδική προσπάθεια εντός περιοχής, ενώ στο 40’ από εκτέλεση φάουλ του Πάολο Φερνάντες η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

Στο β’ μέρος ο Βόλος με πολλές αλλαγές πάλι δεν κατάφερε να είναι δημιουργικός, είχε ένα καλό σουτ του Μεταξά στο 51’, που απέκρουσε ο Μάριτς κάτι που έκανε και στο 92’ σε κεφαλιά του Τριανταφύλλου, ενώ λίγο πιο πριν το σουτ του Μεθκίδα έφυγε άουτ.

Πριν το τελικό σφύριγμα ο Ατρόμητος απείλησε με τον Πομόνη, αλλά ο Μεταξάς έδιωξε για να μείνει το 0-2.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν (46’ Παπαδόπουλος), Τάχατος (46’ Τριανταφύλλου), Λούνα (63΄Λυμπερακης), Σιέλης (46’ Πίρινεν), Εσκοβάλ (75’ Μαλαμούλης), Τσοκάνης (36’ Μεταξάς), Μπαριέντος (46’ Ιννος), Παπαθανασίου (46’ Σταμένκοβιτς), Ντέλετιτς (46’ Μεθκίδα), Πάολο Φερνάντες (46’ Τσέλιος), Φαν Βέερτ (75’ Παπαθανασίου).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Πομόνης, Κιμβρακίδης, Σοάρες, Στρούγγης, Χαρίσης, Οικονομίδης, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Εντερ Γκονζάλες, Τζοβάρας.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Μάριτς, Μουνίθ, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Ερλιγκμεργκ.

Κυριακή με Παναθηναϊκό

Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή (24/7), το ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο θα αρχίσει στις 19:30 και θα γίνει κανονικά με παρουσία κόσμου.

Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Βόλου

Συνέλευση σε κεντρικό καφέ της πόλης συγκάλεσε για σήμερα Πέμπτη η Λέσχη Φίλων Βόλου. Η ανακοίνωση: «Η Λέσχη φίλων ΠΑΕ Βόλου σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει στο καφέ traffic Τοπάλη με Σωκράτους συνέλευση για διάφορα θέματα που αφορούν στην οργάνωσή μας και την παρουσία μας στο γήπεδο. Η παρουσία όλων των μελών είναι πολύ σημαντική. Σας περιμένουμε όλους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου